Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον αρχηγό της Αστυνομίας συνάντησε ο Τσαβδαρίδης - Για την ενίσχυση της Α.Δ. και την ολοκλήρωση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου

Τον Υφυπουργό Ανάπτυξης επισκέφθηκαν επίσης οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ Υγειονομικού του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, στην οποία συζητήθηκε σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στην εύρυθμη και ποιοτική λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού Ημαθίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το μείζον ζήτημα της ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας με στελεχιακό δυναμικό με τον κ. Τσαβδαρίδη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη πραγματοποίησης αποσπάσεων αστυνομικών με δαπάνες δημοσίου από υπηρεσίες της χώρας για την άμεση ενίσχυση της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ). Στόχος της πρότασης αυτής είναι η αποφυγή αιφνίδιων μετακινήσεων προσωπικού στο μέλλον, οι οποίες διαταράσσουν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών αλλά και την προσωπική και οικογενειακή ζωή των αστυνομικών.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός έθεσε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας το ζήτημα της ενίσχυσης του ρόλου και της αποστολής τόσο της Σχολής Μετεκπαίδευσης Βόρειας Ελλάδας (ΣΜΕΒΕ) όσο και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας (ΤΔΑΝ). Ο Υφυπουργός πρότεινε την αύξηση του αριθμού των εκπαιδευόμενων στη ΣΜΕΒΕ μέσω περισσοτέρων προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα ανατεθούν στη Σχολή και αντίστοιχα την αύξηση των εισακτέων στο ΤΔΑΝ, γεγονός που θα έχει πολλαπλές θετικές συνέπειες στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής τους αποστολής και θα προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία στις τοπικές οικονομίες.

Τέλος, ο κ. Τσαβδαρίδης συζήτησε με τον κ. Μάλλιο και το θέμα του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Βέροιας, τονίζοντας προς τον Αρχηγό την επιτακτική ανάγκη επίσπευσης της υλοποίησης του έργου αυτού, το οποίο αποτελεί ένα διαχρονικό και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ολοκλήρωση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, όπως σημείωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, θα συμβάλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.


Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Υγειονομικού του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Υπουργείο τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Υγειονομικού του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, οι οποίοι είναι και Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής τους συνάντησης, αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τον κρίσιμο τομέα της υγείας και ειδικότερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Ένα από τα κεντρικά ζητήματα που έθεσαν στον Υφυπουργό οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ Υγειονομικού ήταν η ανάγκη λειτουργίας στη Βέροια Σχολής Απολυμαντών – Κλιβανιστών, η οποία θα συμβάλει καθοριστικά - μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας - στην ενίσχυση της υγειονομικής ασφάλειας των εργαζομένων στις υγειονομικές δομές της πατρίδας μας, ζητώντας μάλιστα τη συνδρομή μου, προκειμένου να προωθηθεί το συγκεκριμένο αίτημα στα αρμόδια κέντρα των αποφάσεων.

Ακούγοντας με προσοχή τα αιτήματα των εκπροσώπων, ο κ. Τσαβδαρίδης δεσμεύθηκε να μεταφέρω τις προτάσεις τους στον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διασφάλισης υψηλών προτύπων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο της υγείας.

Επιπροσθέτως, ζήτησε από τους συνομιλητές του να μεταφέρουν για ακόμη μία φορά τις θερμές του ευχαριστίες, προς όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας για τον αξιέπαινο καθημερινό τους αγώνα και την αφοσίωσή τους στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ