Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε νέα ψυχίατρος στο Νοσοκομείο Βέροιας

Ανέλαβε καθήκοντα και από σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Νοσοκομείο, η εξαίρετη γιατρός Ψυχιατρικής Γεωργία Μπαχαράκη. Πρόκειται για μια νέα επιστήμονα με άρτια κατάρτιση, υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και σημαντική εμπειρία στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Η παρουσία της αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχιατρικής φροντίδας, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ηλίας Πλιόγκας, ανέφερε σε δήλωσή του: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ και αρμόδιο για την Ψυχική Υγεία, κ. Μιχάλη Κούπκα, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσληψη της γιατρού μας. Πρόκειται για μία σημαντική ενίσχυση για το Νοσοκομείο μας και την τοπική κοινωνία».

6 σχόλια:

  1. Μπράβο το νοσοκομείο μας γέμισε επιτελους γιατρούς και φτιάχτηκε οσο ποτε αλλοτε.Ολο προσληψεις ολο εργα. Τη προηγουμενη εβδομαδα χειρουργηθηκε ο ξαδερφος μου και εφυγε τρελαμενος με τηην εξηπυρετηση την καθαριοτητα και την ευγενια των νοσοκομων. Επιτελους εχουμε νοσοκομειο μετα από δεκαετιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με δερματολόγο τι γίνεται;. Πόσο ακόμη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα ραντεβού τι γίνετε; μειώθηκαν για κάποιες προληπτικές εξετάσεις κάτω από εξάμηνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δερματολόγος γιατί δεν υπάρχει φέρτε επιτέλους έναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε δεν ξέρω ποιος σε κοροϊδεύει αλλά εγώ έκλεισα ραντεβού με δερματολόγο στο νοσοκομείο Βέροιας για την επόμενη Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 11.15

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ