Η παρουσία εγκαταλελειμμένων οχημάτων αποτελεί χρόνιο πρόβλημα, καθώς καταλαμβάνουν χώρο, επιβαρύνουν την αισθητική της πόλης και δημιουργούν κινδύνους για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.
Η διαδικασία απομάκρυνσης γίνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και, σε πολλές περιπτώσεις, οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες συνεργάζονται, αποσύροντας τα οχήματά τους μετά από σχετική ειδοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με συνέπεια, συμβάλλοντας στη διατήρηση μιας πιο καθαρής, ασφαλούς και λειτουργικής πόλης για τους δημότες και τους επισκέπτες της Βέροιας.
Με τα κίτρινα πατίνια θα γίνει κάτι, υπάρχουν παρατημένα στην οδό Φιλιππουπόλεως ακριβώς πάνω στην στροφή ,να χτυπήσει κάποιος με το αυτοκίνητο του που θα ανεβαινει ,ποιος θα τον αποζημίωση,επάνω στα πεζοδρόμια υπάρχουν, ο δήμαρχος Βέροιας και η τροχαία Βέροιας θα κάνεουν κάτι η περιμένουν να χτυπήσει κάποιος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν δε γίνει κάποιο δυστύχημα δεν πρόκειται να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι, δήμος κλπ.
ΑπάντησηΔιαγραφή