Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή η Εθνική θα κατακτήσει ξανά το EURO

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Η μεγαλύτερη ντροπή για τους Άγγλους είναι πως ο Φάνης Κατεργιαννάκης έχει κατακτήσει EURO και εκείνοι έχουν... μηδέν τρόπαια. Δυστυχώς όμως για τους Εγγλέζους τα χειρότερα είναι μπροστά τους. Προβλέπω πολλές ακόμη κηδείες.

Καταρχήν, δεν τους βλέπω να πηγαίνουν καλά στο επόμενο Μουντιάλ ή EURO. Πάλι προσδοκίες θα έχουν και πάλι αποκλεισμούς. Αντιθέτως, βλέπω κάτι που θα είναι ακόμα πιο εφιαλτικό για εκείνους. Η Εθνική Ελλάδος θα κατακτήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της, το πρωτάθλημα ευρώπης. 

Πριν αρχίσετε να με κράζετε, θυμηθείτε τι λέγατε ένα μήνα πριν το EURO του 2004 και πως τα χώνατε στον Καρεμπέ που είχε πει, πως ο Ολυμπιακός θα πάρει ευρωπαϊκό τίτλο. Και στις δύο περιπτώσεις τον ήπιατε! 


Πάμε τώρα στην Εθνική... Βλέποντας την συγκεκριμένη ενδεκάδα, αναρρωτιέμαι. Έχουν τέτοιο ταλέντο η Ιταλία ή η Αγγλία; Αυτοί οι παίκτες μ' έναν προπονητή σαν τον Γιοβάνοβιτς μπορούν να κάνουν ξανά το θαύμα. Ποιότητα, τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και το κυριότερο όλοι τους βρίσκονται σε πολύ μικρή ηλικία.

Έχω για τερματοφύλακα τον Τζολάκη που αυτήν την στιγμή είναι το κορυφαίο ταλέντο της Ευρώπης. Δεξιά ο ταχύτατος Βαγιαννίδης και αριστερά ο Τσιμίκας που παίζει στη Λίβερπουλ. Κέντρο άμυνας έχω Μαυροπάνο και Κουλιεράκη. Για 'μενα τα κορυφαία στόπερ της Ευρώπης σ' αυτήν την ηλικία. Πάμε στο κέντρο, με τα τρεχαντήρια Ζαφείρη και Μουζακίτη, ενώ μπροστά είμαι πολύ δυνατός. Έχω μια τριπλέτα με Ιωαννίδη, Παυλίδη, Τζόλη και 10 άρι τον μάγο Κωνσταντέλια. Αν δεν είναι αυτή dream team, ποια είναι; Η Γερμανία που παίζει ακόμη με τον Μίλερ;

Πω, πω, πω! Ομαδάρα να την πιεις στο ποτήρι. Αν δέσουν όλοι αυτοί, σε 3-4 χρόνια θα κάνουν παπάδες! Σίγουρα θα πάμε στις επόμενες διοργανώσεις και θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη. Γράψτε το! Kataskopos speaking...

4 σχόλια:

  1. ...karamelatos ise ke aballos beee...papades ???kourabiedes tha trone...
    ..ke revani apo tin Veria..beee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πας ρε μπουγάτσα, που θα πάρεις την Αγγλία στο βρωμιστομα σου. Η Αγγλία 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 είναι η πατρίδα των πατριδων και έχει παρει παγκόσμιο κύπελλο που η Ελλάδα δεν θα το δει ούτε στον ύπνο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ