Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Σοβαρό τροχαίο στην Πατρίδα - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πατρίδα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση στο ρεύμα 
κυκλοφορίας προς Νάουσας, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στη στάση  των Αστικών κοντά στο ύψος του γηπέδου της Πατρίδας. Εκείνη την ώρα στη στάση περίμεναν δύο γυναίκες οι οποίες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Νεότερα σε λίγο...






9 σχόλια:

  1. Οδηγούν με το κινητό στο χέρι.. τρέχουν σαν τρελοί καί μέσα στην Βέροια!!στο 4γυμνασιο στο μπάσκετ τα παιδιά περνούν την διάβαση και σταματάνε όλοι καί η άλλη προσπερνά τα αυτοκίνητα και περνάει ξυστά από τα παιδιά!! γέμισε ηλ@@@ους αυτή η πόλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Στάσεις λεωφορείων όχι πάνω σε στροφές και τουλάχιστον 15 μέτρα μακριά από το δρόμο, και σαμάρια με σήμανση από πριν.
    2. Φτιάξτε επιτέλους το δρόμο Βέροια Πατρίδα.
    3. Τα ίδια για το πολύπαθο Μακροχώρι, εκεί φτιάξτε κυκλικούς κόμβους ανα 400 μέτρα.
    (Αν δε γίνουν τα παραπάνω , στατιστικά και μόνο, θα υπάρχουν πάντα τέτοια τροχαία και πολλά περισσότερα που δεν ακούγονται.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην ξεχνάμε και όλα τα τσίπουρα που βράζουν στα καζάνια το φθινόπωρο κάποιοι τα καταναλώνουν και την πληρώνουν οι αθώοι. Περαστικά στην κοπέλα. Καλά παράδεισο στην κύρια.Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε θα το καταλάβουν ότι σε κατοικημένη περιοχή ΔΕΝ πρέπει να τρέχουν!!!! Πότε ρε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γενικά δεν έχουμε παιδεία στο τιμόνι και όλοι νιώθουν ότι είναι σπουδαίοι ή κάποιοι μόλις προσπερνάνε. Δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο. Τα κόμπλεξ βγαίνουν σε όλους τους τομείς της ζωής. Από το τιμόνι μέχρι τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι απο τον Μαιο η παραβαση του κοκκινου φωτεινου σηματοδοτη να εχει ποινη φυλακισης με καθειρξη. Το περιμενω και σε αλλα αδικηματα και πλημμεληματα για να βαλει μυαλο ο κοσμος. Οι αγραμματοι οδηγουν χωρις διπλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ προτείνω να γίνει έλεγχος σε όλα τα αυτοκίνητα, προκειμένου να μην ξανα παρει κανενας θάρρος να κάνει κάποια βλακεία. Ειδικά στα νεότερα παιδιά που παίρνουν δίπλωμα, να υπάρχει συνέχεια έλεγχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πειθαρχεια παλικαρι χρειαζεται. Το οτι πηρε το διπλωμα καποιος προσφατα ειναι αρχαριος. Πρεπει να εχει συνοδηγο τον πατερα για να δει αν ειναι προσεκτικος. Τουλαχιστον για 10 μηνες να υπαρχει ο συνοδηγος. Γιατι αν επαιρνε το αμαξι ο αρχαριος και ηταν μονος ουτε που θα σταματαγε πριν τις διαβασεις πεζων.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ