Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουρκούτεψες ρε Τερίμ; Ο πονηρός Αλμέιδα και ο μάγκας Αγάπιος

Kataskopos speaking
Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Ρε εσύ Τουρκαλά, τι σύστημα ήταν αυτό που κατέβασες; 4-4-2 λέει με Σπόραρ - Ιωαννίδη στην κορυφή, το αργοκίνητο καράβι ο Μπακασέτας στον ασβέστη και ο παικταράς Μπερνάρ, που όμως δεν μαρκάρει. Κοινώς ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Σε γλέντησε ο Λουτσέσκου στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ σε κάθε αντεπίθεση έβγαινε στο αρχιπέλαγος με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού να τα έχουν χαμένα. Ειδικά στο πρώτο γκολ, 4 άτομα δεν ξέρανε ποιος μαρκάρει ποιον; Ούτε ο Μπράντον κατάλαβε πως από το κέντρο έφτασε στην μεγάλη περιοχή.

Και λίγα έφαγες ρε Τερίμ στο πρώτο ημίχρονο. Αν έπαιζε χθες και ο Μπάμπα από αριστερά, 0-5 θα ήταν το ημίχρονο. Τι έπαθες ρε γέρο στα 71 σου; Κουρκούτεψες; Είναι δυνατόν να παίζεις την πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος στο transition, με ανοιχτό τον κώλο σου; Τι να σου κάνει ο φουκαράς ο Κώτσιρας που έτρεχε μόνος του μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Φάε τώρα την σφαλιάρα και παίξε τα ρέστα σου με την ΑΕΚ. Ακόμα και με ισοπαλία είσαι εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Το έχεις συνειδητοποιήσει; Οι Βάζελοι... «Γιοβάνοβιτς λένε και κλαίνε».

Με το που τραυματίστηκε ο Σπόραρ και μπήκε ο παικταράς Παλάσιος, το σχήμα έγινε πιο ορθρολογικό. Ο Παναθηναϊκος έβαλε στα δίχτυα τον ΠΑΟΚ. Έχασε 2-3 κλασικότατες ευκαιρίες, ενώ στο τέλος που όλοι βγήκαν μπροστά, έφαγε το τρίτο και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το ματς το έχασε ξεκάθαρα ο Τερίμ.

Για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Αλμέιδα έπαιξε πολύ πονηρά! Παρουσίασε μια μέτρια ΑΕΚ, χωρίς ένταση και βολευόταν ακόμα και με το Χ. Δεν ήθελε να την πατήσει, περίμενε με τεράστια υπομονή μέχρι το τέλος. Την ώρα που ο Ολυμπιακός έκανε το all in, εκείνος έβαλε και τρίτο χαφ. Πέρασε έξω τον Γκαρσία και έβαλε Λούμπισιτς για να κρατήσει το κέντρο. Μπήκαν και οι Πόνσε και Ελίασον, ώστε ένας από τους δύο να το παστελώσει. Όπως τελικά και έγινε! 

Ρε εσύ Ρέτσο, κάνε φάουλ εκεί στο 91' και φάε κόκκινη. Ε και τι θα γινόταν; Τι τον αφήνεις να πάει στο τετ-α-τετ. Αυτό δείχνει πως δεν έχεις καθαρό μυαλό. Δεν θυσίασες τον εαυτό σου για το καλό της ομάδας. Είναι δυνατόν να μαρκάρεις σαν λουλού; Τον Φορτούνη και τον Μασούρα τους είδα πολύ πεσμένους. Επίσης και ο Ελ Καμπί ήταν σε μαύρα χάλια. Βαγγέλα, αν θέλεις του χρόνου πρωτάθλημα, πρέπει να πάρεις δύο αμυντικούς από το πάνω ράφι, έναν αριστερό μπακ, και έναν χάφαρο που θα βάζει 15 γκολ στο πρωτάθλημα.

Για τη Βέροια τι να πω; Μόνο θλίψη! Μαθηματικά έχει ελπίδες, αλλά είναι πολύ δύσκολη η παραμονή. Δεν περίμενα ποτέ να δώ, τις δύο πιο ιστορικές ομάδες του Βορρά, τη Βέροια και τη Δόξα Δράμας, να μάχονται για να μην πέσουν στα τοπικά. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Για εμάς τους παλιούς, η Δόξα δεν είναι μια απλή επαρχιακή ομάδα, αλλά ένας σύλλογος που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Α' Εθνική! 

Το θετικό είναι που έχουμε τον μάγκα τον Αγάπιο στο τιμόνι. Δείχνει πως λατρεύει την «Βασίλισσα» και δεν μασάει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Υπάρχει φως στο τούνελ. Ακόμα κι αν πέσουμε έχουμε έναν Πρόεδρο που τα χώνει. Μακάρι να βρει και έναν ακόμα ισχυρό οικονομικό παράγοντα και σε 2-3 χρόνια να παίξουμε Super League 2. Από εκεί και πέρα, ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή να παίξουμε ξανά στα μεγάλα σαλόνια. 

Προς το παρόν, θα προσγειωθούμε στην σκληρή πραγματικότητα. Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά πως του χρόνου θα παίζουμε με Μακροχώρι, Επισκοπή και Καβάσιλα. Ξέρω πονάει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια! Καλή τύχη «Βασίλισσά» μου, ξέρω πως στο τέλος θα βρεις και πάλι το δρόμο σου. Έτσι είναι η μοίρα σου από τα ψηλά στα χαμηλά και το αντίστροφο...

2 σχόλια:

  1. Κατάσκοπε, καλές οι μετά θάνατο εξυπνάδες. Εσύ δηλαδή περίμενες ότι Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα ήταν κακοί. Εσύ δηλαδή είδες πονηριά στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα επιβραβεύτηκε. Με το αποτέλεσμα στα χέρια, ο καθένας λέει ό,τι θέλει και "πνίγεται" από το δίκιο. Πολύ ωραία! Επειδή όμως πιστεύω και ελπίζω ότι δεν "πουλάς" τσαμπα-μαγκιές, βγες τώρα ΠΡΙΝ τα ματς και πες μας την άποψή σου. ΠΡΙΝ τους αγώνες, κάνε τις εκτιμήσεις σου για το πώς πρέπει να παίξουν οι ομάδες. ΜΕΤΑ θα κάνουμε ταμείο. Μπορείς; Θέλεις; Περιμένω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγή ασυρμάτου για τά ματς τής Τετάρτης. Η ίδια τακτική καί για τά παιχνίδια τής Κυριακής; Πολύ πιθανόν. Γιατί όμως; Δεν είναι κακό από πρίν καί με τα δεδομένα πού υπάρχουν νά εκφράσεις κάποιες ιδέες. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου δεν θά έχει διαθέσιμο τον Κότσιρα. ΑΕΚ καί ΠΑΟΚ παίζουν μεταξύ τους τά ρέστα τους. Πες τη γνώμη σου. Περιμένω, περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ