Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι μαθητές του 10ου Δημοτικού έγιναν πυροσβέστες

Την Παρασκευή 19 Απριλίου τα τμήματα των Α' και Β' τάξεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας επισκέφτηκαν τον χώρο της Πυροσβεστικής

Υπηρεσίας Βέροιας για την ενημέρωση και τους τρόπους προφύλαξης από πυρκαγιά, ατυχήματα στο σπίτι, στο σχολείο, στο δρόμο, στο δάσος.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα οχήματα, τις στολές και τον εξοπλισμό και να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Η κορύφωση της εμπειρίας των μαθητών ήταν όταν κλήθηκαν να σβήσουν μια υποτιθέμενη φωτιά, χειριζόμενοι την πυροσβεστική μάνικα, για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως «πυροσβέστες»!

Μέσα από τη βιωματική προσέγγιση οι μαθητές κατανόησαν τις δυσκολίες και τους κινδύνους του επαγγέλματος του Πυροσβέστη, καθώς και τη σημαντικότατη και σπουδαία προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Η διευθύντρια Δημητριάδου Βαρβάρα και οι εκπαιδευτικοί του 10ου Δ.Σ.ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστούν πολύ το Πυροσβεστικό Σώμα Βέροιας για την παρουσίαση και  την όμορφη εμπειρία που προσέφεραν στους μαθητές μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ