Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τοποθέτηση ογκόλιθων στο Άλσος Αγίου Νικολάου

Ογκόλιθους στα κενά σημεία που μετατρέπονταν παρανόμως σε χώρους στάθμευσης, πλησίον του οδοστρώματος και εντός του Άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας, τοποθέτησαν το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, μαζί με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας και την Δημοτική Αστυνομία.

Η προστασία και ο σεβασμός του θησαυρού της πόλης είναι χρέος όλων. Το Άλσος Αγίου Νικολάου είναι πόλος έλξης τουριστών όλη την διάρκεια του έτους και οφείλουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον και τους κανόνες κυκλοφορίας που διέπουν το χώρο αυτό.




3 σχόλια:

  1. Το ψωμί που τρώτε δυστυχώς δεν το εκτιμάτε. Αντί να παρακαλάτε να έρχονται οι τουρίστες τους διωχνετε με τον τρόπο σας.Παμε στα λουτρά Λουτρακιου που έχει και μέρος να παρκαρουμε και καθαρό φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον δήμαρχο της Νάουσας ενδιαφέρεται για τον παράδεισο που έχει και αναλόγως πράττει,της Βέροιας ο δήμαρχος ,αλσος έχει και πόρτες δεν έχει βάλει να το κλείσει, μεθαύριο που θα αρχίσουν οι ζέστες και τα θέατρα ,Μπάτε σκυλιά αλεστε.ηθελα να ήξερα τόσος κόσμος επισκέπτεται την Νάουσα και οι βεροιωτες δεν τους νοιάζει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι καλλωπιστικό , θα σας κοροϊδέψουν οι πάντες , άμα γίνει ατύχημα ποιος θα το αποζημιώσει , υπάρχουν άλλοι τρόποι , ενημερωθείτε από ειδήμονες ειδικούς ....έτσι λέω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ