Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελληνική Παραγωγή Web-TV με αφιέρωμα στην Κτηνοτροφία – Καλεσμένος ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων

Συνεχίζοντας τον πρώτο κύκλο εκπομπών, η Ελληνική Παραγωγή Web-TV προσκαλεί στο studio τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Στέργιο Κύρτσιο σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Χρήστο Βοργιάδη για τα προβλήματα του πολύπαθου παραγωγικού κλάδου.
  • Τι θα γίνει με την νέα ΚΑΠ;
  • Είναι δίκαια η κατανομή των ενισχύσεων;
  • «Παράνομη» η τεχνική λύση για τα βοσκοτόπια;
  • Ποιο είναι το κόστος παραγωγού για τα αμνοερίφια του Πάσχα;
  • Ελληνοποιήσεις ζωντανών και γάλακτος.
Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 25 Απριλίου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.

Μετά την ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv. Κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ