Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικός παραμονής για τη Βέροια με Δόξα Δράμας - Το κάλεσμα της διοίκησης

Σε ρυθμούς Δόξας Δράμας κινείται η ποδοσφαιρική Βέροια που θέλει τη στήριξη του κόσμου. Την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 16:00 η Βέροια φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης την εξίσου ιστορική Δόξα Δράμας για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, σε έναν αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την μάχη της παραμονής.

Και οι δύο ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή στη Γ’ Εθνική, με τη Βέροια να βρίσκεται σε πιο δυσχερή θέση, αφού σε περίπτωση ήττας, αποχαιρετάει ουσιαστικά την κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρκετοί είναι οι φίλαθλοι που αναμένεται να ταξιδέψουν από τη Δράμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τη μάχη της εξέδρας να αναμένεται «καυτή». Λόγω του προβλήματος στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα καθίσουν αντικριστά στα δύο πέταλα.

Η Βέροια θέλει τον 12ο παίκτη στην κερκίδα και για τον λόγο αυτό εξέδωσε κάλεσμα προς τους φιλάθλους στον Κυριακάτικο αγώνα που αναμένεται να διεξαχθεί υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Διοίκηση καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ‘Βασίλισσας’ για τον εντός έδρας τελικό παραμονής με την Δόξα Δράμας. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα δώσουν την δίκη τους μάχη και ο κόσμος πρέπει να δώσει το ‘παρών’ στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα βρίσκονται στα αντικριστά πέταλα του γηπέδου λόγω του προβλήματος της κεντρικής κερκίδας».

10 σχόλια:

  1. Με ενέσεις κανένας δε σώθηκε, αφήστε την ομάδα να πέσει τίμια και μην δίνετε αφορμές για γέλια. Εγώ με αυτόν τον τύπο στο πάγκο που πριν λίγους μήνες πούλησε την ομάδα να κάτσω να τον βλέπω σα καλάμι να δίνει οδηγίες;;καλύτερα τοπικό παρά με τέτοιους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ένας στο γήπεδο.. Όχι άλλη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δεν ερχόσουν έτσι και αλλιώς χαζούλη

      Διαγραφή
  3. Ξανα στο γηπεδο οταν αναιβει superleague.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού κατάντησε η ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε αγωνιστική λένε ότι είναι τελικός. Μπορεί κάποιος νά μου εξηγήσει πότε τελειώνουν οί τελικοί για νά ησυχασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάς πρήξατε μέ τους τελικούς. Φτάνει ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς που στηρίζουμε ΓΑΣ Βέροια 1960 και όχι Σκουτάρι 2019, τι κίνητρο έχουμε να κατέβουμε στο Στάδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα κάνω 80 χλμ για να υποστηρίξω την Βεροιαρα αν είμαι καλα.Αυτό και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ