Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό!

Την Κυριακη 24 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βεροίας «Δημήτριος Βικέλας», η ομάδα μπάσκετ των Αετών Βέροιας αφιέρωσε τον

αγώνα με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά στη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό! Η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, οι MAmAzing, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην έναρξη του αγώνα, καθώς και στο ημίχρονο, ρίχνοντας «σουτάκια» μαζί με τους παίκτες των ομάδων.

Ήταν ένας αγώνας αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση, τη συμπερίληψη και την αποδοχή. 

«Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη Διοίκηση των Αετών, τους παίκτες και τον Πρόεδρο κύριο Σίμο Γαβρηιλίδη για τη ζεστή φιλοξενία και την προσφορά του στη Μ.Α.μ.Α. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που παραβρέθηκαν στον αγώνα μιας και τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκαν στον σύλλογό μας! Για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς η ΜΑμΑ συμμετέχει ενεργά γιατί τα παιδιά μας είναι ισότιμα μέλη της», αναφέρει ο σύλλογος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ