Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της Βέροιας: «Αδέρφια Παλαιστίνιοι, μαζί ως τη νίκη» φώναξαν οι διαδηλωτές

Μπορεί να τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, αλλά το μυαλό κι η σκέψη εκατοντάδων πολιτών της Βέροιας βρίσκεται στον αγώνα της Παλαιστίνης. Για τον λόγο αυτό, το βράδυ της Πέμπτης (26/10) οργανώθηκε συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης με κεντρικό μήνυμα «Αδέρφια Παλαιστίνιοι μαζί ως τη νίκη».

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας αποφάσισε τη συνδιοργάνωση μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας και σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού.


Στις 19:00 της Πέμπτης (26/10) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελιάς, στην οποία εξέδωσαν σύντομο λόγο ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χρήστος Πούλιος, ο γραμματέας του 
Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας Παναγιώτης Χατζησάββας και εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας ο Νίκος Νατζμέ, ο οποίος μάλιστα καλωσόρισε τον κόσμο στα αραβικά.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πορεία κατά μήκος του κέντρου της Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:

























39 σχόλια:

  1. η χαμας ειναι τρομοκρατικη οργανωση που ανοιξε πυρ σε φεστιβαλ με αμαχους που δεν ειχαν ουτε μαχαιρι για να κοψουν μηλο οπως και το οτι επιτεθηκαν σε οποιον βλεπαν μπροστα τους σε κοντινες κατοικιες σκωτονοντας και απαγαγοντα αμαχο κοσμο.
    ομως στη βεροια επικρατει η καθυστερηση. για να τελειωνουμε.αν θελετε την νικη να πατε να πολεμησετε πλαι στην χαμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές ειδήσεις βλέπεις στην τηλεόραση και μάλλον είσαι φαν των ταινιών του Χόλιγουντ!!! Μήπως έχεις διαβάσει ποιος κατευθύνει τις τρομοκρατικές οργανώσεις ?

      Διαγραφή
    2. της κατευθυνει η κοκα κολα, 5:57.υπαρχει μια μαχη ελευθερου κοσμου vs αυταρχικα καθεστωτα. παρολα αυτα αν θεωρεις οτι εδω δεν ειναι ελευθερος κοσμος μπορεις να πας να τον ζησεις στο ιραν.

      Διαγραφή
    3. Εχεις χαμπαρι τι γινεται εκει τα τελευταια 60 χρονια ρε ασχετε ??? εχεις παρει χαμπαρι οτι εχουν σκοτωσει ηδη 3000 παιδια οι ισραηλινοι ? εχεις παρει χαμπαρι οτι 60 χρονια δεχονται καταπιεση και πολεμο οι αμαχοι στην Παλαιστινη ? Που ζεις ρε ασχετε?

      Διαγραφή
    4. Άσε μας ρε φίλε που λες πως σε μία ολόκληρη πόλη επικρατεί η καθυστέρηση!

      Διαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 20-25 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ το 90% των διαδηλωτών είναι τεμπέληδες και γνωστοί πρωινοί θαμώνες στις καφετέριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα παιδάκια που έσφαξε η Χαμάς δεν βγήκε κανένας αριστερουλης να κάνει πορεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά το τέλος της διαδήλωσης το Ισραήλ έβγαλε ανακοίνωση και αποφάσισε να μην βομβαρδίσει τα παλαιστινιακά εδάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ισραήλ λένε μεταξύ τους... Το αίμα του αθώου κυρίου στα κεφάλια των παιδιών τους !!! Ε αυτό θέλουν οι άνθρωποι να ζήσουν!!!

      Διαγραφή
  6. Τριάντα γραφικοί αριστεροί, όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι γνωστοί αρπακολατζηδες. Επιλεκτικοί σε διαμαρτυρίες, απόντες όταν οι σύντροφοι τους μπουκαραν στην Ουκρανία. Φυτά με τα όλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι Σπαρτιάτες 300 ήταν σε όλη την Ελλάδα. Ού πόσοι αλλά που.... Εσύ μάλλον είσαι στο πουθενά!!!

      Διαγραφή
  7. Σεβασμιώτατε μ όλο τον σεβασμό αυτόν τον πάτερ με το μπορντώ βρωμικο ράσο και με την μαγκούρα δεν μπορείτε να τον μαζέψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο πάτερ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χριστιανός της Βέροιας, οι υπόλοιποι είστε οι υποκριτές δήθεν χριστιανοί κατά όνομα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος καλημεριζει και χαιρετά όλον τον κόσμο, εν Χριστό αδερφοί. Οι υπόλοιποι σηκώσατε ψηλά την μύτη και κλείσατε τα αφτιά σας .... Το παίζετε και χριστιανοί και είστε όλο σεβασμό!!! Βρε Αη πήγαινε....

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο "πατερ" ουτε ενοχλει κανεναν, ούτε "βρωμικο" ράσο φοράει και είναι πολύ ευγενικός σε όλο τον κόσμο.

      Διαγραφή
    3. Να δαβάσεις το βιβλίο, ο Χριστός ξανασταυρώνεται, και να προσπαθήσεις να καταλάβεις αν μοιάζει αυτός ο Παπάς στην φωτογραφία με τον Παπά του Καζαντζάκη ,η, οι άλλοι ......

      p.s.αν δεν βγάλεις συμπέρασμα, ρώτησε τον σεβασμιότατο.

      Διαγραφή
  8. Να πάτε να κάνετε μια αντίστοιχη εκδήλωση σε μία μουσουλμανική χώρα άμα σας βαστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα τους έχεις μετρήσει ?????

      Διαγραφή
  9. Γίνονται και τέτοια?????
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδέλφια με τους μουσουλμάνους που μας βασάνισαν και μας σκότωσαν; Ακόμα μιλάνε για γαλάζιες πατρίδες.Μονο ένας τουρκοσπορος θα έλεγε αδέλφια τους μουσουλμάνους.Κανενας από αυτούς δεν θα διαδηλώσει ποτέ υπέρ μας,κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να υποθέσω είσαι υπέρ του Ισραήλ.... Στην σωστή πλευρά της ιστορίας... Που ισοπεδώνει την Γάζα και σκοτώνει χιλιάδες αμάχους, γυναικόπαιδα!¡! Να δεις τι διαδηλώσεις θα κάνουν στο Ισραήλ υπέρ της Ελλάδας, πλανεμενε !!!

      Διαγραφή
    2. Τουρκοσπορος είσαι εσύ και ανιστοριτος. Ποιοί έκαναν τις μεγαλύτερες σφαγές στην Νάουσα το 1822 ? Επειδή δεν το γνωρίζεις να στο γράψω... Οι 600 Εβραίοι ροπαλοφοροι!!!! Μια από τις αποικίες των Ελλήνων Αρκάδων ήταν και η Γάζα στην σημερινή Παλαιστίνη. Ακόμα σήμερα εκεί στα χώματα μιλάνε μια γλώσσα τα μάρμαρα...την Ελληνική. !!!

      Διαγραφή
  11. Πολλά σχόλια σε βαρος λαου (ναι , αλλόθρησκου) που έχει καθε λογο να αγωνιζεται με καθε τροπο για την αποκτηση της ελευθεριας του στα δικα του εδαφη. Το Ισραηλ εχει και αυτο καθε δίκαιο να υποστηριζει την ύπαρξη του και τη ζωη των πολιτων του. Συνθετο προβλημα ( οσο περνάει ο χρονος γίνεται ακόμη πιο δυσκολο) που δημιουργησαν κυρίως οι άποικοι Αγγλοι με τον υπέρμετρο εγωισμο / εθνικισμο των ισραηλινων . Δυστυχως το αιμα θα ρέει στην περιοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα που δημοσίευσες και φωτογραφίες με τα πρόσωπα των υποστηρικτών των παιδοβιαστων και δολοφόνων τρομοκρατών, για να ξέρουμε με τι άτομα συνυπάρχουμε. Εφ' όσον στηρίζουν τρομοκράτες και φονταμενταλιστες δολοφόνους τους κάνει και αυτούς, το ιδιο. Και επίσης, γιατί δεν πάνε να πολεμήσουν στο πλαι των " συντροφων" τους οι επαναστάτες του βολέματος? Να κάνουν πράξη τα ιδανικά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός ο φίλος...άιντε γιατί παράεγινε με αυτούς τους άχρηστους που μόνο απόψεις έχουν...γελάνε όλοι μαζί τους...δες σας φτύνουν. Δεν βρέχει .

      Διαγραφή
  13. Ρε τεμπέληδες αργοσχολοι αφού τους αγαπάτε τόσο πολύ γιατί δεν πάτε να πολεμήσετε δίπλα στην χαμας,τζιχαντ αλλά κάθεστε και φωνάζετε εκ του ασφαλούς.Για την Ουκρανία μούγκα στην στρουγκα.Δημοκρατες της πλάκας.Σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα είστε δίπλα στους μουσουλμάνους τουρκους αδελφούς σας.Εχετε καταντήσει γραφικοί.Η χαμός δεν ξεκίνησε τον πολεμο;Τ άτομα που σκότωσαν οι τρομοκράτες σας τι εναι ζώα.Σας βαρεθήκαμε με την ψευτοπροοδευτικοτητα σας και την κόκκινη φασιστική δημοκρατία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Χαμάς κατά δηλώσεις Παλαιστινίων χρησιμοποιεί τους πολίτες της Γάζας σαν ανθρώπινη ασπίδα για την προστασία των μελών της και μάλιστα δεν τους επιτρέπει να υποχωρήσουν στην νότια Γάζα και όσοι φεύγουν τους πυροβολεί.
    Συμπαραστεκόμαστε στους Παλαιστινίους όπως και στους Ισραηλινούς που πλήττονται από τις εχθροπραξίες, αλλά όχι και στη Χαμάς που ξεκίνησε αυτό το λουτρό αίματος. Σε κάθε περίπτωση η λύση των δύο κρατών είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου ,έγινε ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους, κάποια παρόμοια κινητοποίηση;
    Και αν υπάρχει αλλεργία στη λέξη '' Βορειοηπειρώτες΄΄, έστω για τους Έλληνες της Αλβανίας, που τώρα γίνεται και απογραφή, κάναν έστω μία δήλωση; Δύσκολη απορία για ανθρώπους που φοράνε κομματικά γυαλιά και όχι Ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες αφού δεν σας αρέσει ο ελεύθερος κόσμος της ουκρανιας του ισραηλ και γενικοτερα αυτο οπου ονομαζεται ελευθερος κοσμος της δυσης και το οποιο χλευαζεται, ειστε ελευθεροι να πατε να ζησετε στον ελευθερο κοσμο της ρωσιας της παλαιστινης της τουρκιας του πακισταιν του ιραν της κινας της βορειας κορεας κτλπ και αφηστε εμας τα χαπατα να τρωμε αμερικάνικη ζωη και προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλα μωρέ ασχολείστε ακόμα με αυτούς...πέρασαν και δεν άγγιξαν...άιντε κάνανε την βλακεία τους πάλι και τέλος..άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θα απαντήσω στα σχόλια περί γραφικών ,αργόσχολων κτλ γιατί δεν αξίζει. Από το στόμα των κορακιων μόνο κρώξιμο θα ακούσεις.Θα σχολιάσω μονάχα αυτό που ανέφερθηκε για τον παπά Νικόλα Μακάρι όλοι εσείς οι θεομπαίχτες, που κάνετε τους μεγάλους σταυρούς και την γονυκλισίες ακόμα κι όταν περνάτε έξω από καμία από τις πολλές εκκλησίες που έχει η Βέροια ,να είχατε τόση καθαρή καρδιά όπως έχει αυτός ο παπάς με το βρόμικο ράσο όπως λέτε .Ούτε στο βρόμικο νύχι του δεν το φτάνετε, Φαρισαίοι, ε Φαρισαίοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τον 27 ΟΚΤ 2023 12:40. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να είσαι καλά Βεροιώτη μας κάνεις και γελάμε με τις φωτογραφίες που βγάζεις. Έχει τέτοια σούργελα η Βέροια; Δεν ντρέπονται λίγο οι βολεμενοι; Γελειοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τελικα ειταν πεναλτη η οχι
    θα μας το δειξει το V A R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το σύνθημα της ειρήνης μπορεί να μπει είτε σε σχέση με ορισμένους συγκεκριμένους όρους ειρήνης είτε ανεξάρτητα από όρους, ως αγώνας όχι για μια συγκεκριμένη ειρήνη, αλλά για ειρήνη γενικά , Είναι φανερό ότι στην τελευταία περίπτωση έχουμε να κάνουμε μ’ ένα σύνθημα όχι μόνο μη σοσιαλιστικό αλλά και γενικά χωρίς απολύτως κανένα περιεχόμενο, χωρίς νόημα. Υπέρ της ειρήνης γενικά είναι χωρίς αμφιβολία όλοι ως τον Κίτσενερ, τον Ζοφφ, τον Χίντενμπουργκ και τον Νικόλαο τον Ματοβαμμένο, γιατί ο καθένας τους επιθυμεί το τέλος του πολέμου: Το ζήτημα είναι ακριβώς ότι ο καθένας τους βάζει ιμπεριαλιστικούς (δηλαδή ληστρικούς, καταπιεστικούς για τους ξένους λαούς) όρους ειρήνης προς όφελος του έθνους «του». Τα συνθήματα πρέπει να ρίχνονται για να εξηγείται με την προπαγάνδα και τη ζύμωση μέσα στις μάζες η ανειρήνευτη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο σοσιαλισμό και τον καπιταλισμό (ιμπεριαλισμό) και όχι για να συμφιλιώνονται δυο εχθρικές τάξεις και δυο εχθρικές πολιτικές με μια λεξούλα που «ενώνει» τα πιο διαφορετικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στην Ημαθία υπάρχουν τρία εργατικά κέντρα. Βέροιας , Νάουσας και Αλεξανδρειας. Το Εργατικο κέντρο Ημαθίας πως προέκυψε και ποια σωματεία έχει στη δύναμη του. Μήπως είναι ένα κατασκεύασμα του ΚΚΕ
    για να εγκλωβίσει ανυποψίαστους πολίτες, λέω εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ