Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απογοήτευσε ξανά η Βέροια και ηττήθηκε από τον Άρη Πετεινού με 1-3

Πολύ κακή εμφάνιση της Βέροιας για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η οποία φιλοξένησε τον Άρη Πετεινού και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με1-3.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Άρη Πετεινού να κυνηγάει ένα γρήγορο γκολ πιέζωντας ψηλά, ωστόσο χωρίς να δημιουργήσει μια πραγματικά επικίνδυνη στιγμή. Αντίθετα, η Βέροια υπομονετικά έψαξε κενούς χώρους και κατάφερε να απειλήσει πρώτη, με τον Ντόγο στο 10′ να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ επιχειρώντας να κρεμάσει τον Αθανασίου, όμως ο Σαρηγιαννίδης έσωσε σωτήρια πάνω στη γραμμή διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Άρης συνέχισε να είναι πιο επιθετικός και ανησύχησε για πρώτη φορά τον Καντιμοίρη με μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσέκου στο 13ο λεπτό, την οποία με υπερένταση απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Και πάλι ο Τσέκος πρωταγωνίστησε στην επόμενη τελική των φιλοξενούμενων, επιχειρώντας ένα σουτ από τα 30 μέτρα, το οποίο δεν ανησύχησε καθόλου τον Καντιμοίρη.

Για ακόμη μια φορά, ο Καντιμοίρης ήταν αυτός που αναγκάστηκε να επέμβει για να κρατήσει ανέπαφη την εστία, κόβωντας με τα πόδια την εξ επαφής προσπάθεια του Παπαδόπουλου στο 22′.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, ως εκείνο το σημείο, ήρθε για τον Άρη στο 28ο λεπτό, με τον Σιδηρόπουλο να εκήγνυται από τα δεξιά, να “σπάει” την μπάλα στον Τυριάκη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής κατάφερε να τη στείλει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, με τη Βέροια να αδυνατεί να απειλήσει. Όλα αυτά μέχρι το 38′, όταν ο Μελικιώτης βγήκε από τα δεξιά, σούταρε, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έχασε την μπάλα από τα χέρια του και πριν προλάβει να τη μαζέψει, ήρθε ο Λαφάρας και εκτέλεσε για το 1-0. Με φόρα η Βέροια πήγε και για το δεύτερο γκολ, με τον τερματοφύλακα να κάνει ακόμη μια άστοχη έξοδο και τον Κουτσούκη από πλάγια θέση να τη στέλνει άουτ.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε με τον Σιδηρόπουλο στο 42′ να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα στην άμυνα της Βέροιας, ωστόσο η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη.

Και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τη Βέροια να προηγείται με 1-0.

Επιθετικός ήταν και στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Άρης Πετεινού, ο οποίος πλησίασε αρκετές φορές με αξιώσεις τα καρέ της Βέροιας, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει τελική. Η πρώτη από αυτές ήρθε με τον Εφέντη στο 51′ να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και υπό πίεση να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Καντιμοίρη. Η απάντηση της Βέροιας ήρθε στην αμέσως επόμενη επίθεση, με τον Ντόγο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να σουτάρει στέλνοντας την ψηλά άουτ.

Πολύ γρήγορα ήρθε η ισοφάριση για τον Άρη Πετεινού, με τον Τυριάκη από το ύψος του πέναλτι να υποδέχεται τη μπάλα και ανενόχλητος στο 55′ σουτάρει και σημειώνει το 1-1.

Οι δύο ομάδες χαλάρωσαν τον ρυθμό τους και η επόμενη ευκαιρία ήρθε για τον Άρη Πετεινού στο 67′, με τον Δασκαλάκη να σεντράρει από τα δεξιά και τον Τσέκο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Εξαιρετικά επικίνδυνη ευκαιρία και δύο λεπτά αργότερα, με τον Τυριάκη να παίρνει την μπάλα από το κέντρο, να φτάνει ως τη μεγάλη περιοχή και από εκεί να τη στέλνει πολύ ψηλά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά της Βέροιας, με τον Εφέντη να βγαίνει στην αντεπίθεση να φτάνει ως την περιοχή και να εκτελεί τον Καντιμοίρη στο 83′ για το 1-3.

Ο αγώνας δεν είχε καμία άλλη συγκίνηση να προσφέρει κι έτσι ήρθε η βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Άρη Πετεινού…

Βρείτε το φύλλο αγώνα και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα στο sportsfan.gr

2 σχόλια:

  1. Πολυ κακη εμφανιση. Μαλιστα.Τι περιμενατε δηλαδη? Πρεπει να μας γλενταει το καθε χωριο για να σακουλευτουν οσοι παριστανουν τους διοικουντες οτι δεν τραβαει το πραμα? Ακομη δε μας ειπε ο προεδρος ποια ηταν η επενδυση του στην ομαδα. Με αριθμους. Τι λεφτα εβαλε. Εγινε η βεροια προπονητικο κεντρο των πιτσιρικαδων. 1000 φορες β τοπικο ολοι οι φιλαθλοι που δεν εχουν συμφερον κανενα αυτο λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Απογοήτευσε ξανά η Βέροια και ηττήθηκε από τον Άρη Πετεινού με 1-3". Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντάκτη του άρθρου για τον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον Άρη Πετεινού. Σε περίοδο που οι πολλοί κραυγάζουν και απαξιώνουν πρόσωπα και καταστάσεις, διαβάζουμε ένα κείμενο ψύχραιμης ματιάς. Η σταθερή προσήλωση στα γεγονότα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η μετριοπάθεια που αποτυπώνεται ακόμη και στον τίτλο, είναι στοιχεία που τα έχει ανάγκη η "βασίλισσα του Βορρά". Χωρίς ακρότητες, έστω και σε επίπεδο έκφρασης, με ρεαλισμό αλλά και ελπίδα, μπορεί να βρεθεί διέξοδος από τη νέα γενιά φιλάθλων και φίλων του ποδοσφαίρου της πόλης. Οι παλιότεροι ας σωπάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ