Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το δώρο της Υφυπουργού στην πρόεδρο των Μικρασιατών Ημαθίας


Τις εκδηλώσεις για τα 101 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου.


Η Υφυπουργός παραβρέθηκε στην Μητρόπολη Βέροιας όπου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής και στη συνέχει μετέβη στο
Μνημείο Μικρασιατών Προσφύγων στην πλατεία Τσερμενίου για την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων (δείτε εδώ το ρεπορτάζ).


Μετά το πέρας της τελετής 
η Υφυπουργός δώρησε στην πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας Αναστασία Παυλίδου, το βιβλίο «Ιστορίες Επιβίωσης». Ένα βιβλίο που εκδόθηκε από την Βιβλιοθήκη της Βουλής επ' ευκαιρία των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ κάλεσε την ίδια και τα μέλη του Συλλόγου να επισκεφθούν την επετειακή έκθεση της Βουλής των Ελλήνων: «Ιστορίες Επιβίωσης: Μικρασιάτες πρόσφυγες και εργασία στις νέες πατρίδες», για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.


2 σχόλια:

  1. Είναι κρίμα ν αναφέρεται πλατεία τσερμενιου και όχι πλατεία Μάρκου Μπότσαρη. Τουλάχιστον στα Μ.Μ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο , μας προβληματίζει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ