Quantcast

http://picasion.com/

Χρήστος Βοργιάδης: Δημιουργία Αγροτικής Έκθεσης και ανάπτυξη του Αγροτουρισμού με τους νέους ΜΠΡΟΣΤΑ!


Άρθρο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Βέροιας, με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση»


Εμπεριστατωμένες ρεαλιστικές προτάσεις συνοδευόμενες από σχετική επιχειρηματολογία, η υλοποίηση των οποίων θα επιφέρει θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία, παραθέτει ο Βοργιάδης Χρήστος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Βέροιας με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» και υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Δημιουργία Αγροτικής Έκθεσης στο Δήμο Βέροιας

Στόχος που αποτελεί και δέσμευση μου, με την εμπειρία και γνώσεις που διαθέτω σχετικά με τα δρόμενα αλλά και τις εξελίξεις στον πρωτογενή, η προσπάθεια διοργάνωσης αγροτικής έκθεσης στο Δήμο μας (ΕΑΚ Μακροχώρι), διάρκειας τριών ημερών, υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , τη συμμετοχή Διεπαγγελματικών (Πυρηνόκαρπα - Βαμβάκι - γάλα κ.α.), λοιπών φορέων και εκθετών που σχετίζονται με τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο, γεγονός που σίγουρα θα έχει θετικό αποτύπωμα στην τοπική οικονομία (εμπορικά καταστήματα, εστίαση, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α.) καθώς ο δήμος Βέροιας θα γίνει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Άνθιση της οικονομίας μέσα από τον Αγροτουρισμό

Δέσμευση μου , η προσπάθεια της περαιτέρω ανάδειξης του project «Ανθισμένες Ροδακινιές» που έτρεξε και συνεχίζει να τρέχει με επιτυχία ο ΤΟΒ, με δράσεις αλλά και προβολή των γευστικότατων καρπών των ανθισμένων ροδακινιών δημιουργώντας brand για το Βεροιώτικο ροδάκινο και νεκταρίνι όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Επισκέπτες από τον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο, θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε φάρμες ,να συλλέξουν οι ίδιοι από τα δέντρα, φρέσκα, μοναδικής γεύσης, νεκταρίνια και ροδάκινα. Επίσης, καταστήματα εστίασης και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του Δήμου, θα προσφέρουν μαρμελάδες, γλυκά αλλά και χυμούς ροδάκινου και νεκταρινιού, συμβάλλοντας στην καλύτερη προβολή του προϊόντος με ότι συνεπάγεται αυτό για την παραγωγή και την τοπική οικονομία.

Επίσης, σε θετική κατεύθυνση, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά και ανάδειξη του αγροτουρισμού, θα ήταν και η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών από σχολεία τόσο της περιοχής μας, όσο και άλλων νομών της χώρας και η ξενάγηση τους σε μεταποιητικές μονάδες αλλά και κτήματα με διάφορες καλλιέργειες, ανάλογα και την εποχή που θα πραγματοποιούνται, για την καλύτερη γνώση και ενημέρωση των απαιτήσεων των καλλιεργητικών φροντίδων και επεξεργασίας, έτσι ώστε να φτάσουν στο πιάτο τους προϊόντα προστιθέμενης υψηλής αξίας.

Οι νέοι τη σκυτάλη… Ο Δήμος Βέροιας ακόμη πιο ψηλά!

Εν κατακλείδι με τον Αγροτουρισµό φέρνουµε τον επισκέπτη σε επαφή µε τη φύση, την καλλιέργεια της γης, την περισυλλογή των καρπών. Δίνουμε μεγάλο κίνητρο στους νέους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ύπαιθρος και να αποφευχθεί η ερημοποίηση της!

Με περίσσια αυτοπεποίθηση, ήθος, τιμιότητα, πίστη στις αρχές και τις αξίες, θέτω στόχους εφικτούς που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε, για ένα Δήμο Βέροιας ευήμερο!

Ψηφίζετε Βοργιάδη Χρήστο - Δυναμώνετε τη ΦΩΝΗ σας!

Τηλ. Επικοινωνίας : 6998004707
www.vorgiadis.gr

ΒΟΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο ΒοργιαζίδηΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ