Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κολέτσα σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις: «Έχω μείνει και 10 μήνες χωρίς sex»

Η Χριστίνα Κολέτσα έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια» για την εκπομπή «Breakfast@Star» και έδωσε… πιπεράτες απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ρωτήθηκε αν έχει κάνει έρωτα με κάποιον διάσημο. «Έχω κάνει με έναν διάσημο σεξ που ήθελα», ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του. «Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο», συνέχισε.

«Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση. Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί κι αυτός δεν το ήξερε για καιρό. Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει… Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της. Τα είχα με συνάδελφό μου. Μου έχουν κάνει δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκα. Δέχτηκα μία τσάντα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ