Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κονδύλια για εκπαιδευτική ρομποτική στα σχολεία οραματίζεται ο Γρηγοριάδης

Με αφορμή μια συνάντησή με το βαφτιστικό του, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης εκφράζει την άποψη πως η εκπαιδευτική ρομποτική θα πρέπει να εισαχθεί στα σχολεία της Βέροιας. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Τα παιδιά μπορούν να γίνουν συχνά, οι καλύτεροι δάσκαλοι. Εδώ, ο βαφτισιμιός μου ο Κωνσταντίνος που είναι 14 ετών και... πολύ μπροστά, μου δείχνει πώς μπορώ με ένα kit ρομποτικής να συνδυάσω τα μαθηματικά με την πληροφορική και να χρησιμοποιήσω φαντασία και κριτική σκέψη, για να βρω λύσεις.

Τόσο απλό, χρήσιμο και έξυπνο, που μία από τις ιδέες για τη νέα αυτοδιοικητικη θητεία είναι να εντάξουμε kit εκπαιδευτικής ρομποτικής σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια, και εκπαιδευτικα webinars για δασκάλους και καθηγητές.

Κονδύλια καινοτομίας προβλέπονται, γνώση και εμπειρία για τον συντονισμό του έργου έχουμε και τα οφέλη για τα παιδιά είναι πολλά. Βασίζομαι στην εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για να κάνουμε και αυτή την ιδέα πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ