Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ετοιμάζεται για «υψηλές πτήσεις» ο Φίλιππος

Ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά, στην οποία δεν κρύβει ότι σκοπεύει να κάνει πρωταθλητισμό.

Μετά την ικανοποιητική περσινή χρονιά, στην οποία ωστόσο δεν πανηγύρισε κάποια επιτυχία, ο Φίλιππος Βέροιας ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη των φετινών του στόχων. Φέτος, το βλέμμα είναι ξεκάθαρα στραμμένο στον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Elite League… κάτι που μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει και η όρεξη και η τεχνογνωσία. Με το περσινό «πάμε να ευχαριστηθούμε τους αγώνες κι όπου βγει», η ομάδα κατάφερε να… «τρομοκρατήσει» τους διεκδικητές της ανόδου. Φέτος, υπάρχει ο κορμός, ο οποίος ενισχύθηκε με πολύ ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και «στόχος είναι το πρωτάθλημα», όπως δήλωσε και ο Αντριπρόεδρος Γιάννης Στεργίου στην τελευταία προπόνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ