Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μακελειό» στην Εγνατία με έναν νεκρό και τουλάχιστον 5 τραυματίες


«Κομμάτια» μια μηχανή και καραμπόλα πολλών οχημάτων - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, με εμπλεκόμενα πολλά οχήματα και μια μηχανή.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο ύψος των ΣΕΑ Πλατάνου, με την Τροχαία να διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την εκτροπή μιας μηχανής η οποία διαλύθηκε και την καραμπόλα αρκετών οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα, Αστυνομία και Πυροσβεστική από Αλεξάνδρεια και Βέροια, καθώς και οχήματα της Εγνατίας Οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας, πιθανότατα ο οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο της Βέροιας και ένας σοβαρά τραυματισμένος. Με μικρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και Βέροιας τουλάχιστον τέσσερις ακόμα άνθρωποι.

Το σημείο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκης έχει αποκλειστεί ενώ η κυκλοφορία προς Αλεξάνδρεια διεξάγεται στη μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί συζητούν με τους αυτόπτες μάρτυρες για να μάθουν το πως συνέβη το τροχαίο.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο του alexandreia-gidas.gr:
  
 































7 σχόλια:

  1. τρεχουν σαν χαζοι.αυτοκινιτα 20ετιας. δρομοι μπορντελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τί είδους δρόμο θέλεις;Δε σου κάνει η Εγνατία;Τα τροχοφόρα δεν είναι παιχνίδια,αλλά εργαλεία που διευκολύνουν τη ζωή μας.Πιάνοντας το τιμόνι να σκέφτεται ο κάθε οδηγός,ότι πρέπει να φτάσει στον προορισμό του σώος και ασφαλής.Λογική ταχύτητα και τα μάτια σας 10τέσσερα!

      Διαγραφή
  2. χωρα σε ταραχή, ανισορροπία επιπολαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πως ξεκίνησε....( Πχ μπορεί να πετάχτηκε σκυλί ξαφνικά, να φρεναρε ένας και έγινε το κακό. Μου έχει τύχη στην Εγνατία για Κοζάνη. Πετάχτηκε σκυλί αλλά ευτυχώς δεν έτρεχα και δεν είχα αυτοκίνητα πίσω μου και μπόρεσα άμεσα να το αποφύγω.) Αλλά είναι γεγονός ότι τρέχουν πολύ..... πάρα πολύ.....πας με 110-120 στην μεσαία λωρίδα και σε περνάει από άλλος από δεξιά με 150+ χλμ.....αν είναι δυνατόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας με 110-120 στη μεσαία λωρίδα! Τι είπες τώρα! Μπράβο ρε φίλε.

      Διαγραφή
  4. Στην Εγνατία δεν λειτουργεί ούτε μια κάμερα που να ελέγχει τα όρια ταχύτητας. Πώς να μην γίνει τροχαίο όταν τρέχουν με ακραίες ταχύτητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όριο είναι 130 και πολλοί πιάνουν 170-180 βράδυ με κίνηση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ