Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς ακριβώς έγινε το φρικτό τροχαίο με τον έναν νεκρό στην Εγνατία

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ένας νεκρός και 7 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 στην Εγνατία Βέροιας - Θεσσαλονίκης στο ύψος των ΣΕΑ Πλατάνου.

Η Τροχαία Βέροιας που βρέθηκε άμεσα στο συμβάν, έπειτα από επιτόπια αυτοψία και προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, συνέταξε το ενημερωτικό δελτίο για το συμβάν, στο οποίο παρουσιάζονται ακριβώς οι συνθήκες υπό τις οποίες ενεπλάκησαν στο τροχαίο τα οχήματα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (15 Ιουνίου 2025) και ώρα 23.20΄περίπου, στο 285 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας - Κήπων, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 21χρονος και επέβαινε 21χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος με συνεπιβάτη 22χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας και τον τραυματισμό των προαναφερόμενων.

Στη συνέχεια Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 36χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 22χρονος και επέβαινε 21χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 22χρονου και του 21χρονου.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση εξετράπη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με 3 Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 επιβατών από τα 2 οχήματα, ηλικίας 46 και 70 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

3 σχόλια:

  1. Με τον καινούριο ΚΟΚ, από το 2026 τα όρια ταχύτητας ανεβαίνουν στον αυτοκινητόδρομο από 130 σε 140 χλμ/ω.
    Ελλάδα 2.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό φταίει όταν ο άλλος πάει με 200 και όλα καλά ένα πρόστιμο θα φάω μωρέ.

      Διαγραφή
    2. GIATI POIOS KOITAEI TON KOK? OTI NANE XWRA KAI LAOS

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ