Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιφλίδης: ««Δώστε δύναμη στους νέους ανθρώπους, με σπουδές, γνώσεις και πτυχία»

Με ιδιαίτερη δυναμική και αισιοδοξία συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Μπάμπης Τσιφλίδης. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό «ΣΥΝ-εργασία» του Βασίλη Ρόκου «οργώνει» ολόκληρο το νομό και συναντάει φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος σε δηλώσεις του:

«Δώστε δύναμη στους νέους ανθρώπους, με σπουδές γνώσεις και πτυχία, με πολλές δράσεις, δυναμική, πρόγραμμα και κυρίως όρεξη για δουλειά, φτάνει ποια τα ίδια και τα ίδια. 

Αλλάξτε αντιλήψεις, αλλάξτε σκέψεις, αλλάξτε σκηνικό, μπορούν και άλλοι να προσφέρουν πολύ καλύτερα γιατί έχουν περισσότερες γνώσεις. Διαβάστε το πρόγραμμα μας, ψηφίστε την αλλαγή με Βασίλη Ρόκο - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας». 

Ακολουθεί το πλούσιο βιογραφικό του κ. Τσιφλίδη:

Ο κ. Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος είναι ιδιοκτήτης Εταιρίας Ασφάλειας, Καθηγητής Ενηλίκων και Σύμβουλος Ασφαλείας με πλούσιο βιογραφικό. Γεννήθηκε στην Γερμανία , στο ΝΟΪΣ στην πόλη του Ντίσελντορφ και προέρχεται από εργάτες μετανάστες γονείς . Από μικρή ηλικία έδειξε το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό και ασχολήθηκε με την ενόργανη, την πάλη και τις μαχητικές τέχνες. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Βέροια.

-Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός σε ( 7 ) Επτά Υπουργεία, διάφορους Φορείς και Ινστιτούτα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Κράτος : α) Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων , β) Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής , γ) Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , δ) Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής , ε) Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στ) Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος, ζ) Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

-Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός, Αναγνωρισμένος από το Ελληνικό Κράτος με διδαχή σε : ( Ο.Α.Ε.Δ. ) , ( Κ.Ε.Κ. ) , ( Ι.Ε.Κ.) , ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ) , ( ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ) , ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ), ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ), ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ), ( Ν.Α.Τ.Ο. ), κτλ.

-Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων τριετούς φοίτησης επί σειρά ετών. (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη)

-Πτυχιούχος Προπονητής Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε – Ολυμπιακό Άθλημα.

-Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής της (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε – Ολυμπιακό Άθλημα.

-Μέλος Διεθνής Ομοσπονδία Καράτε, ( W.K.F.) – World Karate Federation – Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε – Ολυμπιακό Άθλημα.

-Μέλος της ( Π.Ο.Ε.Τ.Α.) Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας.

-Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας Πιστοποιημένος από το ( Ν.Α.Τ.Ο.) – NATO – MILITARY TRAINING CENTER.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ