Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αγιάστηκε» ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας

Τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023 στα γραφεία του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας, στη Βέροια ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμ. Αλέξανδρος Κουκουργιάννης, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου. Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. – ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κος Τεληγιαννίδης και ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Δήμου Βέροιας κος Καλίστρατος Γρηγοριάδης.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών κος Στέλιος Αλιγιζάκης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την διαρκή στήριξη τους.









3 σχόλια:

  1. Αν και δεν είμαι Κρητικός, ο σύλλογος αυτός έχει τα καλύτερα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούν αυτοί οι σύλλογοι σε μια μικρή χώρα Σαν τι δίκη μας !η Κρήτη ειναι δίπλα τόσο πολύ τη νοσταλγούνε κ αεροπλάνα έχει κ βαπόρια έχει !α ξέχασα έχει ψήφους …βασικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε πρόκειται να καταλάβεις, με το μυαλό που δείχνεις να κουβαλάς.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ