Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή του Βεσυρόπουλου από τις γυναίκες της Βέροιας στην Ελιά


Θερμή υποδοχή στην Ελιά επεφύλασσαν οι γυναίκες της Βέροιας στον Απόστολο Βεσυρόπουλο. Ο Υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023 διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα της Ημαθίας, με την αίθουσα της Ελιάς να γεμίζει ασφυκτικά.


Μπαίνοντας στην αίθουσα ο κ. Βεσυρόπουλος, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, ευχαρίστησε τις γυναίκες για την υποστήριξή τους και την συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά του. Στη σύντομη ομιλία του επικεντρώθηκε στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την στήριξη της γυναίκας, της οικογένειας και της εργαζόμενης μητέρας, λέγοντας πως η στήριξη αυτή αποτελεί προταιρεότητα της Νέας Δημοκρατίας και για την επόμενη τετραετία.


Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βεσυρόπουλος, κάλεσε όλες τις γυναίκες στην κεντρική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00, στο Κτήμα Αλεξάνδρος στις Σαραντόβρυσες, ενώ πέρασε από κάθε τραπέζι για να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με όλες τις γυναίκες που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ