Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια η Λένα Μαντά για την παρουσίαση του βιβλίου «Το μωρό της σοφίτας»


Μοναδική, ανεπανάληπτη και με αστείρευτο χιούμορ, η Λένα Μαντά βρέθηκε στην Βέροια, όπου και παρουσίασε το νέο της βιβλίο, «Το μωρό της σοφίτας».

Στον πολυχώρο της «Ελιάς», στον οποίο ελάχιστες θέσεις μείνανε κενές, η περίφημη συγγραφέας, Λένα Μαντά, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) το νέο της δημιούργημα.

Το βιβλίο πραγματεύεται γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, γύρω από το υπερευαίσθητο και διαχρονικά επίκαιρο πρόβλημα της εκμετάλλευσης και κακοποίησης γυναικών και παιδιών.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Όλγας Σαββίδου, μέλος του ΔΣ του «Έρασμου», ο οποίος είναι ένας οργανισμός με σκοπό την καταπολέμηση της έμφυλης βίας σε όλες τις εκδοχές της, η ευαισθητοποίηση σε θέματα ισότητας, ισονομίας, ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων όσον αναφορά τη θέση της γυναίκας και την κοινωνική της προαγωγή στη μόρφωση, την εργασία κλπ.

Αναλυτικότερα αναφέρθηκε στην συνέχεια η Ευμορφία Μήτσιου, ψυχολόγος - συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια. Τον λόγο πήρε η ψυχολόγος - παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, Ελευθερία Παναγιωτίδου, η οποία παρουσίασε το βιβλίο.

Τη διαδικασία συντόνισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του «Έρασμου» και Δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Χαλάτσης.

Τελευταία και καλύτερη ήταν η Λένα Μαντά, η οποία όντας όρθια ανέλυσε κάθε πτυχή της δημιουργίας του έργου της «Το μωρό της σοφίτας», ενώ έκανε εκτενή αναφορά σε άλλα έργα της, αλλά και σε προσωπικές πτυχές του εαυτού της, όσον αφορά το επάγγελμά της.

Η εκδήλωση έκλεισε με διάλογο μεταξύ της κ. Μαντά και του «θερμού» κοινού και φυσικά στο τέλος μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφίες σε όσους το επιθυμούσαν... και δεν ήταν λίγοι.

Δείτε φωτογραφίες:





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ