Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Ενίσχυση του ΕΣΥ για ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη

Σε νέα επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας μέσα στα πλαίαια των προεκλογικών του συναντήσεων, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσε για ακόμη μία φορά εντυπωσιασμένος από το υψηλότατο επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας από το σύνολο του επιστημονικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού.

Στις συζητήσεις του με τον Διοικητή κ. Ηλία Πλιόγκα, τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής κα Πραντσίδου Δήμητρα, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ηλία Νοβάκη, τον Τομεάρχη Παθολογικού κ. Κώστα Φωτιάδη, πολλά άλλα εξαίρετα στελέχη αλλά και πολλούς πολίτες, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι ο τομέας της Υγείας και ειδικά ο εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ αποτελεί την κυρίαρχη προτεραιότητα στον προγραμματικό λόγο της ΝΔ.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, οφείλουμε όλοι να εντείνουμε τις πιέσεις μας για περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου καθώς και ενίσχυσής του με τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στην ποιοτική περίθαλψη, που απολαμβάνουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.








Τσαβδαρίδης: Μείωση κόστους και κίνητρα ενίσχυσης της παραγωγής, προαπαιτούμενα για την ανάπτυξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα

Όσο προχωράει η προεκλογική περίοδος και πλησιάζουμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόσο περισσότερο μαζική είναι η προσέλευση των κατοίκων στις συναντήσεις που κάνει σε κάθε άκρη του Νομού μας ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στη Βεργίνα, στα Παλατίτσια και στην Αγκαθιά από όπου χθες (11 Μαΐου) περιόδευσε, μίλησε για τις βασικές πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για την αγροτική οικονομία, με έμφαση στη μείωση του κόστους παραγωγής και στα κίνητρα που χρειάζεται να δοθούν για την ενίσχυση των καλλιεργητών και των κτηνοτρόφων μας.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στους κατοίκους ο κ. Τσαβδαρίδης, η συμμετοχή όλων τους στο διάλογο ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις τους, εξαιρετικά χρήσιμες για να μπορεί ο ίδιος να διεκδικεί βέλτιστες λύσεις επ’ ωφελεία του τόπου μας.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ