Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πλατανάκια»: Ένας καλός -γευστικός- λόγος να πας στην Αγία Βαρβάρα


Ανοιχτά κάθε μέρα με πανέμορφη αυλή και εσωτερικό χώρο
Αυλή, πλατάνια, πράσινο, νερά, τραπεζάκια έξω, καλό φαγητό, αξιέπαινη εξυπηρέτηση, καλές τιμές. Αυτά είναι τα «Πλατανάκια» στην Αγία Βαρβάρα, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Βέροιας. Και σε λίγες ημέρες και χώρος παιδικής χαράς για τους μικρούς επισκέπτες.

Με φουλ ανανεωμένο μενού και πλήρως ανανεωμένη ομάδα, νοστιμότατο φαγητό και σούβλες φυσικά, πανέμορφη αυλή που θα προτιμήσουμε πολύ από εδώ και πέρα, αλλά και «ζεστό», φιλόξενο εσωτερικό χώρο για τις ψυχρούλες ή κάποιες εκδηλώσεις μας, τα «Πλατανάκια» μας περιμένουν καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, για να απολαύσουμε ωραία οικογενειακή ή παρείστικη έξοδο.


Επιπλέον, η ταβέρνα τα «Πλατανάκια» αναλαμβάνουν την διοργάνωση κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Με εξαιρετική εξυπηρέτηση και επιλογές σε μενού που θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία.




Παραδοσιακή ταβέρνα «Τα Πλατανάκια»
Αγία Βαρβάρα, Βέροιας
Τηλ. επικοινωνίας: 6947268979
Βρείτε μας στο facebook: Τα πλατανάκια
Ακολουθήστε μας στο instagram: platanakia.varvares.veria










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ