Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης; Παρών! - «Πέφτει στη φωτιά», σε κάθε εκλογική μάχη!

Μοναδικό φαινόμενο στην Ημαθία - Τον Εμπιστεύεται ο Μητσοτάκης

Μόνο τυχαίο δεν είναι το πετυχημένο προεκλογικό σύνθημα «Στα δύσκολα... Λάζαρος». Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην κυβέρνηση και το κόμμα. 

Πάντα μάχιμος και δυναμικός, «πέφτει στη φωτιά», δίχως να υπολογίζει το προσωπικό και επαγγελματικό του κόστος. Ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια που η ΝΔ βρισκόταν στην αντιπολίτευση, εκείνος έδινε τη μάχη στο πεζοδρόμιο και «έγραφε» χιλιόμετρα για την επίλυση των προβλημάτων της Ημαθίας. 

Δεν δίστασε να κατέβει και ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας το 2010 (μάλιστα στον 1ο γύρο, είχε νικήσει με 3% διαφορά). Στις νομαρχιακές εκλογές το 2006 είχε εκλεγεί αντινομάρχης και σε όλες τις εθνικές εκλογές (2007, 2009, 2012, 2015, 2019 και 2023) δηλώνει πάντα παρών! 

Πιστός στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ, κατεβαίνει σε μια ακόμη εκλογική μάχη, με μοναδικό γνώμονα τη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μεγάλη. Δεν είναι τυχαίο που ο Πρωθυπουργός τον έχει ορίσει αν. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, γιατί και «Στα...  δύσκολα εσωκομματικά της ΝΔ, Λάζαρος!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ