Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nέα γιατρός ήρθε στο Νοσοκομείο Βέροιας

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για το μάχιμο προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 11 Μαΐου ορκίστηκε ως μόνιμη Επιμελήτρια Β' Νεφρολογίας, η εξαίρετη ιατρός Δήμητρα Προκοπίου. Την κ. Προκοπίου υποδέχθηκε προσωπικά στο γραφείο του ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: 

«Διαρκής είναι η ενίσχυση της Μονάδας μας σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό. Δυναμώνουμε με μόνιμο ιατρικό προσωπικό σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής. Δίπλα σε κάθε πολίτη! Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά».


4 σχόλια:

  1. Ένα έχω να πω. Τύφλα να χουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Ειδικά για την μοναδα νεφρού που συγγενικό μου πρόσωπο κάνει αιμοκάθαρση έμεινα άφωνη οταν μπήκα και την είδα. Γιατροί νοσοκομες και τέλειος χώρος με φοβερά μηχανήματα. Ειλικρινά δεν έχω λόγια γιατί θυμάμαι το παλιό αχούρι που το επισκέφτηκα μια φορά και σοκαρίστηκα. Συγχαρητήρια σε όλους ! Το νοσοκομείο μας πραγματικά έχει αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιατρός δουλεύει στο νοσοκομείο Βέροιας , εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Απλά μονιμοποιήθηκε . Όπως και οι 9 στους 10 που παρουσιάζονται ως νέες προσλήψεις. Εν τω μεταξυ, για κάθε μία νέα πρόσληψη έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί 5 γιατροί. Καλά πάει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μονάδα νεφρού του νοσοκομείου Βεροίας είναι άξια θαυμασμού!Συγχαρητήρια και άπειρα "ευχαριστώ¨", σε όλους τους εργαζόμενους και ειδικά στο ιατρικό επιτελείο!!!Επιστήμονες και σπουδαίοι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτυχε μια φορά να με εξετάσει σε μια δύσκολη φάση,, θα πω, τέλεια,,, και η καλύτερη,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ