Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απανωτά sold out για τις ερασιτεχνικές ομάδες του ΔΗΠΕΘΕ


«Μαγικά χαρτάκια» πλέον κάθε Σαββατοκύριακο τα εισιτήρια των παραστάσεων

Η ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ άνοιξε, με τις παραστάσεις των ερασιτεχνικών του ομάδων να διαδέχονται η μία την άλλη κάθε Σαββατοκύριακο.

Η αυλαία άνοιξε με την παράσταση της ομάδας του Πέτρου Μαλιάρα, Duende, «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» σε έναν κατάμεστο Χώρο Τεχνών.

Σειρά είχε το Σαββατοκύριακο η νεοσύστατη ομάδα, επίσης του Πέτρου Μαλιάρα, «Ensemble» με την παράσταση «Dirty Fairy & The Tales». Διπλή παράσταση στη Στέγη, Σάββατο και Κυριακη, με διπλό sold out και τον κόσμο και τις δύο ημέρες να περιμένει υπομονετικά στην ουρά για το... μαγικό χαρτάκι!


Και όχι μόνο συγγενείς και φίλοι των ηθοποιών, όχι μόνο μαθητές των υπολοίπων ερασιτεχνικών ομάδων του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και πολλοί θεατρόφιλοι που ξέρουν ότι οι παραστάσεις των ερασιτεχνκών ομάδων του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, από παιδιών δημοτικού μέχρι ενηλίκων, είναι όλες τους υψηλού επιπέδου, προσεγμένες, άριστα προετοιμασμένες και άρτια εκτελεσμένες.


Τι είδαμε; Είδαμε κωμωδία. Μια όχι συνηθισμένη επιλογή ή μάλλον την πρώτη απόπειρα για κωμωδία του Μαλιάρα σε ερασιτεχνική του ομάδα. Αγαπημένα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, σε βερσιόν «Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί... σκατά!», με την νεράιδα των παραμυθιών, μια εικοσαετία μετά, να έχει καταντήσει αλκοολική και τους ήρωες να έχουν πιάσει... πάτο.


Εμπνευσμένη όπως πάντα σκηνοθεσία, μουσικές, φώτα, σκηνικά, μοναδική χημεία μεταξύ των ηθοποιών σε ένα γρήγορο και ζωηρό έργο και με την συμμετοχή του κοινού, όλα συνέθεσαν μια ακόμα υπέροχη παράσταση, με τον Μαλιάρα, στο τέλος της, να χάνεται όπως πάντα μέσα στις αγκαλιές των ηθοποιών του.


Σειρά έχει αυτό το τριήμερο, Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή, η ομάδα -επίσης του Πέτρου Μαλιάρα- «Δέση», που θα ανεβάσει την παράσταση «μόρτισσεσ» στο νυχτερινό κέντρο «Αναμνήσεις» και από ότι βλέπουμε στις ανακοινώσεις του ΔΗΠΕΘΕ, είναι ήδη sold out!









6 σχόλια:

  1. Μα μόνο οι συγγενείς αυτών που παίζουν να πάνε - που κυρίως αυτοί πάνε - έγινε το sold out...ας παίξουν και κάπου αλλού ή περισσότερες μέρες και θα δούμε πόσο sold out θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγγενείς άντε πήγαν στην πρώτη παράσταση, εδώ όλες είναι γεμάτες. Είδες εσύ το έργο ; ή μιλάς τζάμπα ; Μάλλον τζάμπα μιλάς και κακόψυχα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί τόσο πικρόχολος/η; Μακάρι να πηγαίναμε όλοι να δούμε ερασιτεχνικές παραστάσεις και παραστάσεις γενικότερα! Ίσως να άνοιγαν λιγάκι περισσότερο και οι ορίζοντές μας. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές και καλό κουράγιο!!!

      Διαγραφή
    3. "Κυρίως αυτοί πάνε"...Πως έχετε αυτή τη γνώση; Δουλεύετε στο ταμείο του θεάτρου; Γνωρίζετε εκ πείρας και τους 700 που αγόρασαν εισιτήριο; Αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν, που ακριβώς βρίσκετε το κακό που ενοχλείστε και κάνετε αυτό το σχόλιο; Άτοπο και άστοχο το σχόλιο σας. Μόνο σε ζήλεια και πλήξη μπορώ να το αποδώσω.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ μου οι θέσεις στη Στέγη είναι 260... πόσοι πια να ήταν οι συγγενείς και φίλοι των "ηθοποιών "??? 30; 50; 70; ... και ηρθαν και τις 2 μερες οι συγγενείς;;;... την Κυριακή έμεινε κόσμος απ έξω, δεν πρόλαβε να πάρει εισιτήριο... έλεος πια με τα καλοπροαίρετα σχόλια που Καλή κουβέντα δεν χρωστάμε σε κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς πολύ κακές παραστάσεις του κατά ταλλα συμπαθεστατου κ.Μαλιαρα. Επενδύστε στο καλό θέατρο φτάνει με τις ερασιτεχνικές παραστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ