Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκίνησε η διήμερη πανήγυρις του Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Παλαιό Σκυλίτσι


Με λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε πλήθος κόσμου, ξεκίνησε στο Παλαιό Σκυλίτσι η διήμερη πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.


Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023, παραμονή της εορτής, ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Πρ. Ιωάννης Πολυχρονόπουλος,
 υποδέχθηκε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Θεοδοσίου που μετέφερε ο εφημέριος της Πατρίδας, π. Διονύσιος Συρόπουλος, ενώ τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας.


Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Θεοδοσίου στους κεντρικούς δρόμους του Παλαιού Σκυλιτσίου.

Η πρώτη μέρα της πανηγύρεως ολοκληρώθηκε με πολιτιστικές εκδηλώσεις στο προαύλιο του Ιερού Ναού. Συγκεκριμένα, χόρεψαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Βλάχων Περιβολιωτών Παλαιού Σκυλιτσίου, Καβασίλων «Χαμαετός» και Σταυρού «Εστία».

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεστεί πανηγυρικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία, καθώς και παράκληση στον Όσιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη.

Δείτε φωτογραφίες:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ