Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις κάλπες χιλιάδες πολίτες της Ημαθίας - Στο «κόκκινο» η αγωνία για τους υποψηφίους Βουλευτές

Στον νομό μας αναμένεται να ψηφίσουν πάνω από 80.000 άτομα
Στις κάλπες προσέρχονται ήδη από νωρίς οι πρώτοι ψηφοφόροι, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη της επόμενης κυβέρνησης. 

Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στους υποψηφίους Βουλευτές Ημαθίας, οι οποίοι είναι «αγκυροβολημένοι» έξω από κάθε σχολική μονάδα, προκειμένου να κερδίσουν και τον τελευταίο σταυρό προτίμησης.

Ήδη από τις 7 το πρωί, οι πολίτες άρχισαν να καταφτάνουν στα εκλογικά τμήματα στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Αυτή την ώρα η εκλογική διαδικασία διεξάγεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς και δεν έχουν υπάρξει ιδιαίτερα προβλήματα.

«Ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα ψηφίσει στην γειτονιά μου. Χάρηκα που είδα χαμογελαστά πρόσωπα και όλοι οι δικαστικοί, αλλά και οι εφορευτικές επιτροπές είναι πολύ καλά παιδιά και αρκετά εξυπηρετικοί. Εύχομαι τα καλύτερα για την Ημαθία και για τις επόμενες γενιές», δήλωσε στο veriotis.gr ο κ. Παναγιώτης που ήταν από τους πρώτους ψηφοφόρους που πήγαν στην κάλπη ακριβώς στις 7:01. 

Σημειώνεται ότι στην Ημαθία θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πάνω από 80.000 άτομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ