Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα «ΣΟΚ» για τη Βέροια - Έχασε με 1-3 από την Λάρισα

Απροσπέλαστο εμπόδιο για την Βέροια η ΑΕΛ, η οποία φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 26η αγωνιστική της Super League 2 και σχετικά εύκολα πήρε το τρίποντο νικώντας με 3-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με περίπου πέντε λεπτά καθυστέρηση, λόγω προβολής πολιτικών διαφημίσεων από το κρατικό κανάλι.

Οι Λαρισαίοι ήταν αυτοί που μπήκαν με πιο επιθετικές διαθέσεις στο γήπεδο και από πολύ νωρίς ξεκίνησαν να απειλούν τα καρέ της Βέροιας, ωστόσο και η “Βασίλισσα” είχε δύο επικίνδυνες στιγμές που δεν κατέληξαν σε τελικές.

Η πίεση των “βυσσινί” πολύ γρήγορα απέδωσε καρπούς, με τον Πεντρόζο να εκμεταλλεύεται ιδανικά την σέντρα του Μαυρία και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 στο 11′.

Άλλη μία ευκαιρία είχε η ΑΕΛ ένα πεντάλεπτο αργότερα, εκεί που αυτή την φορά κατάφερε να επέμβει αποτελεσματική ο Βενετικίδης.

Η Βέροια ισορρόπησε και ξεκίνησε να κυκλοφορεί περισσότερο την μπάλα στο επιθετικό της μισό και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουόλι στο 22′ να επιχειρεί ένα σουτ από τα 20 περίπου μέτρα και τον Σουλούκο να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα. Μάλιστα, στο κόρνερ που ακολούθησε η Βέροια διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, το οποίο, φυσικά, δεν δόθηκε.


Σε “ρηχά νερά” κινήθηκε η συνέχεια, με την ΑΕΛ να έχει ξεκάθαρη υπεροχή στην κατοχή μπάλας, η οποία έφερε και το δεύτερο γκολ. Και πάλι με ασίστερ τον Μαυρία, η μπάλα κατέληξε στον Τσιριγώτη, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πλάσαρε και σημείωσε το 2-0 στο 34′.

Τρία λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ ήταν και πάλι αυτή που απείλησε, με τον Παπαγεωργίου να βρίσκεται σε θέση βολής εντός περιοχής και τον Βενετικίδη να διώχνει με υπερένταση.

Η Βέροια κατάφερε να απειλήσει ξανά στο 41′, με τον Περδίκη να επιχειρεί μια τολμηρή απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Σουλούκου.

Απτόητη η θεσσαλική ομάδα, συνέχισε να απειλεί συνεχώς την άμυνα της Βέροιας, χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι σημαντικό.

Το 0-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Βέροια και έφερε την υπογραφή του Μπελεβώνη. Όπως με τον Μακεδονικό, έτσι και σήμερα ο Χρήστος Μπελεβώνης σκόραρε μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο πήρε την θέση του Μπουόλι και ένα λεπτό μετά κυνήγησε μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 στο 47′!

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην Βέροια, η οποία πατούσε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει στην τελική.

Από το πουθενά η ΑΕΛ παραλίγο να σημειώσει και τρίτο γκολ. Η αδράνεια Μανωλιούδη και Μπλέτσα μέσα στην περιοχή έβγαλε τον Μαυρία πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βενετικίδη, αλλά αυτός την έστειλε ψηλά άουτ στο 66′.

Τεράστια ευκαιρία για την Βέροια στο 70′ με τον Ελευθεριάδη να μάχεται να κρατήσει την μπάλα και αμέσως να βγάζει μια “γλυκιά” σέντρα που βρήκε τον Μπελεβώνη και αυτός με ένα μονοκόμματο σουτ πήγε να σημειώσει με εντυπωσιακό τρόπο το 2-2.

Άλλο ένα σουτ για την “Βασίλισσα”, με τον Μπαϊντού να στρώνει στον Μπλέτσα στο 74′ κι ο δεύτερος επιχείρησε καλό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.


Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 76′, με τον Τσιριγώτη να παίρνει ανενόχλητος κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά αυτή δεν ανησύχησε τον Βενετικίδη.

Κι ενώ έδειχνε να μπορεί η Βέροια, μια κλωτσιά του Μανωλιούδη στον Τσιριγώτη στο 77′, έδωσε το πέναλτι στην ΑΕΛ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πεντρόζο στο 79′ για το 3-1.

Το τρίτο γκολ έφερε απογοήτευση και ένταση στις κερκίδες, μεταξύ φίλων της Βέροιας. Μετά και το 3-1 η άμυνα της Βέροιας αποσυντονίστηκε και παραλίγο να δεχθεί τέταρτο γκολ στο 82′, πρώτα με σουτ του Όγκμποε, το οποίο βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια με σουτ του Μιλτιάδη, το οποίο απέκρουσε ο Βενετικίδης.

Η Βέροια δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από την αναμέτρηση και το τελικό 3-1 υπέρ της ΑΕΛ, αφήνει την “Βασίλισσα του Βορρά” με την πίκρα της ήττας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΜΠΑΪΝΤΟΥ 65′), ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 46′), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 60′), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

ΑΕΛ (ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ): ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ, ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΙΔΗΣ, ΟΥΑΤΑΡΑ, ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ (ΚΟΛΑ 46′), ΠΛΕΓΑΣ (ΝΙΚΟΛΙΑΣ 89′), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 78′), ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ (ΟΓΚΜΠΟΕ 78′), ΑΝΤΡΑΝΤΑ (ΘΩΜΑΪΔΗΣ 72′), ΠΕΝΤΡΟΖΟ, ΜΑΥΡΙΑΣ.

10 σχόλια:

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΕΚΤΟΣ Ο ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙΜ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΔΕΚΑΡΙ. Ο ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! ΟΣΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΑΡΑΣ Ο ΓΙΟΥΚΟ0ΥΔΗΣ ΚΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα νικήσει την Καλαμαριά και θα σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει τροπος να αναιβει στη superleague απλα χρειαζεται υπομονη και να ημαστε ρεαλιστες.
    Να υποβιβασθει η ομαδα στα τοπικα πρωταθληματα,να φυγουν ολοι οι παιχτες και να αρχησει να παιζει η βεροια με την ακαδημια οσοτου το σωματειο δε θα χρωστα ουτε στην εφορια,ουτε στους προμηθευτες,στη Δεη και πουθενα και μετα αφου το ταμειο φουλαρει τοτες με φυδο τροπο να κανουμε βημα βημα για την ανοδο και παντα με την ακαδημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρε,παλι αφησες την ομαδα να προσβαλει το κοσμο; εμας που ηρθαμε με τη Λαμια και το Λεβαδιακο δε μπορεσε η ομαδα ξανα να μας προσβαλει,ξανα μαζι μονο στη superleague,υπαρχουν χρωστουμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Queen boys και οι αγνοι φιλαθλοι που τους ρεαλιστες τους λενε κοιμησμενους,που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα,θα κερδησεις τη καλαμαρια;καληνυχτα..
    Η καλαμαρια εχει προεδρο,εχει προπονητη.
    Αν καταφερετε να παρετε ποντο ειναι σα να εχετε παρει νικη αλλα ρεαλιστικα τεσσερα μπαλακια,ταριφα οπως τα ταξι,ελαχιστη χρεωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά τα λέμε, όσο για την ομάδα αυτή που λες δεν έπρεπε να παίζει στην σούπερ λιγκ 2 αλλά στα τοπικά,για το αν έχει πρόεδρο έχει όμως δεν βλέπω να έχει δώσει το χρέος στο γήπεδο της Καλαμαριάς γι ' αυτό και παίζει όπου βρει καί για τον προπονητή που έχει είναι εκεί ελέους του αδερφού του και μόνο προπονητή δεν τον λές.

      Διαγραφή
  7. Παντα η αληθεια ηταν σκληρη,παντα μας αρεσει να μας χαιδευουν.
    Εμεις τι κανουμε,αυτο εχει σημασια,αυτη τη στιγμη η καλαμαρια εχει καλυτερη ομαδα απο τη βεροια,αυτη ειναι η αληθεια και φαινεται στη βαθμολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τεσσερα γκολ θα μας βαλει η καλαμαρια και αλλα τεσσερα θα μετρησουμε στη ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ