Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκάρει πρώην παίκτης της Βέροιας: «Κάποιοι συμπαίκτες μου κάνουν νυχτοκάματα για να επιβιώσουν»

Για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της δεύτερης κατηγορίας μίλησε ο αμυντικός του Αλμωπού Αριδαίας, Δημήτρης Σουλιώτης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Βέροιας. Ο 28χρονος αμυντικός πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής στη Super League 2, με ένα τρομερό ψαλιδάκι στο 2-0 του Αλμωπού επί του Ηρακλή.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ελευθερία” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη δεύτερη κατηγορία.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Οικονομικά προβλήματα έχει σχεδόν όλη η κατηγορία και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα αυτό, γιατί εξαρτώνται πολλές οικογένειες από αυτό το πρωτάθλημα. Νέα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και παίκτες που είναι οικογενειάρχες κάνουν υπομονή, ως πότε όμως… Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε. Υπάρχουν παίκτες της κατηγορίας που αναγκάζονται να κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν…”.

7 σχόλια:

  1. Και οι παιχτες απο τα νησια φεροε, ψαραδες ειναι.
    Ρωτα και τους αθλητες στα τοπικα πρωταθληματα τι δουλεια κανουν, πηγαινε στη Λημνο και ρωτα τους αθλητες του Αρη Μουδρου;
    Και ειναι γεματο χαρα,παιζουνε μπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα καλύτερα παιδιά που είχαν την τιμή να φορέσουν την φανέλα της κανονικής Βέροιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει χωράφια η Ημαθία μάστορα,έρχεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...mathate oli... epagelmatias ime !!!!! ke pu pezis ????
    almopo...makedoniko...kozani. trikala... giati den paizis stin Boroussia Dortmund stin Fenerbahce stin Feyonoord i stin Real ????apla den ftanis os eki ute me to myalo ute me ta podarakia su file..
    Gia afto min onomazese epagelmatias podosferistis.
    Stin islandia oli dulevune to proi ke meta proponisi to apogevma..
    kyrie,megale epagelmatia ton 600 Euro ke as to pume etsi..
    Filia stin ftoxi aridaia... ke parte kanena til. ston mitso k taki giati sas xexase eki stin gonia tu xarti ellados...k an figi tora aftos pu ta vazi ta mamula ta pezete topiko...oxi megales kuventes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το καταλαβαμε/ευτηχος που ηρθε μια φορα και εναν καιρο ο otto και ειδαμε απο κοντα ενα κυπελλο με εσας τους επιστημονες ///////////////////////////////////////////////////////////// τωρα ψαξε να μαθεις ποιοι ειναι επιστημονες

      Διαγραφή
  5. Αγορι μου καλο δυστυχως πισω απο τη λεξη "επαγγελματιας ποδοσφαιριστης" καλυπτονται πολλοι συναδελφοι σου που μονο επαγγελματιες δεν τους λες. Δυστυχως η κατασταση στην κατηγορια ειναι αυτη που περιγραφεις. Παντοτε υπηρχαν και θα υπαρχουν απληρωτοι αθλητες. Εγω φετος βλεπω στη Βεροια παιδακια που δεν εχουν σημειωσει συμμετοχη αλλου και βγαζουν μαγκιες χωρις να καταβαλουν καμια προσπαθεια και χωρις ματι που γυαλιζει που λενε. Αυτοι δεν ειναι επαγγελματιες λυπαμαι. Και βρεθηκαν απο τυχη εδω στην ομαδα μου και σε σχεση με αλλες ομαδες ειναι κουτσα στραβα πληρωμενοι. Λειπει το φιλοτιμο δυστυχως. Οταν ζητατε τη συμπαρασταση του κοσμου στην ανεχεια που βιωνετε ως κλαδος να γν ωριζετε οτι ορισμενοι συναδελφοι σας φερονται αντιεπαγγελματικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοι ανθρωποι κανουν και δυο και τρεις δουλειες.η δουλεια δεν ειναι ντροπή. Ντροπή ειναι να παριστανεις τον ποδοσφαιριστη χωρις να εισαι και χωρις να σε νοιαζει αν η ομαδα που εισαι πεφτει κατηγορια. Κοινως να κανεις τουρισμο. Αυτο ειναι ντροπη.Ονοματα δε λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ