Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη στην Αλεξάνδρεια - Της έκλεψαν χρυσή αλυσίδα

Συνελήφθησαν προχθές (28 Μαρτίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, μια ημεδαπή γυναίκα, μία ανήλικη ημεδαπή και δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, η γυναίκα και η ανήλικη, προσέγγισαν ηλικιωμένη ημεδαπή και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. 

Στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα, όπου τις ανέμεναν οι δύο άνδρες συνεργοί τους. Η κλεμμένη αλυσίδα βρέθηκε στην κατοχή της ανήλικης ημεδαπής και αποδόθηκε στην παθούσα.

6 σχόλια:

  1. Μη μου πείτε ότι ήταν Ρομά, δεν θα το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν καποιος απλωνει το χερι και κλεβει πρεπει να του το κοβουν,
    Μονο ετσι δε θα ειχαμε κλοπες και δε θα χρειαζοταν να δινουμε χρηματα σε συστηματα ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όποιος πει ότι το έκανε γύφτος είναι συκοφάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να βάλει ο αλεξθης το δικηγόρο στους ευπαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πανελλήνια Ένωση Κλεπταποδόχων στηρίζει τους φίλους μας γύφτους γιατί πάντα μας πουλάνε σε καλές τιμές ότι κλέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσεις οι ρομα πολυ καθεστε. δεν βλεπω να δουλευετε. Ολο βολτες με τα αμαξια πιοτο στα νυχτερινα κεντρα και σε ελληναδικα. Καλα κανανε και σας κοψανε το επιδομα παιδιου. Και ο λογος; επειδη τα παιδια σας δεν φοιτουν.
    Δουλεψτε στα χωραφια και στα εργοστασια να σας δουμε. Εγω βλεπω κοτσια δεν εχετε. Ειστε μαθημενοι στην καλοπεραση και στην χλυδατη ζωη. Πηγαινετε για δουλεια στα εργοστασια μονο για μια εβδομαδα και την κοπανατε. Τα βλεπω εγω αυτα. Μονο κλεβοντας και με ζαβολιες μπορειτε. απατεωνας ο πατερας απατεωνας και τα παιδια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ