Quantcast

http://picasion.com/

ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε 70χρονο στην Πιερίων


Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου 2023 στη Βέροια. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 18:00 το απόγευμα, όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει την οδό Πιερίων, στο ύψος της παλιάς Alpha Bank, προκειμένου να περάσει απέναντι, από το περίπτερο προς την καφετέρια. Εκείνη την στιγμή, διερχόμενο τζιπ που οδηγούσε ένας άνδρας δεν τον είδε και τον χτύπησε.

Ο 70χρονος έπεσε στο έδαφος, αιμόφυρτος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο πως ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι και δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα στο συμβάν έσπευσε η Τροχαία Βέροιας που ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

6 σχόλια:

  1. Το χάλι που εχει που έχει μπροστά στην πρώην alpha bank , με τα τριπλοπαρκαρισμένα και στο φούρνο μπροστά, που παρκάρουν ακριβώς στη στροφή και αναγκάζουν όποιον κατεβαίνει απο τη Κιλελέρ να μπει μέσα στη πιεριων πρέπει οι αρμόδιοι (τροχαια-δημος) να το λύσουν.
    Ο δημος να βάλει πορτοκαλι κολονάκια στο φουρνο μπροστά και η τροχαία να πετσοκόψει στις κλήσεις όσους διπλοπαρκαρουν(χωρις σειρηνα πριν) στην (πρωην)τράπεζα μπροστά ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗ ΠΙΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Σ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΑΠΟ ΤΑ 15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ
    ΝΕΣΤΩΡ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ελλαδα θα μπορουσε να μη χρωστουσε πουθενα και να εχει αρκετο χρημα απο τις δικιες μας ανοησιες οδηγων και πεζων αν μας εριχναν τα προβλεπομενα προστιματα μερα νυχτα 365 μερες το χρονο.
    Τοτες θα ημασταν και προτυπο σε ολο το κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχεδόν κάθε μέρα από εκεί περνάω θέλει προσοχή (οποίος το διαβάζει αυτό και δεν σταματάει να ξέρει ότι τρώει μεγάλες κατάρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι σημερα 1 απριλιου περασα απο διαβαση χωρις η οδηγος να σταματησει,τα σαμαρακια θα ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ