Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρέσει πολύ η Βέροια στους επισκέπτες!

Περισσότερους από 1.000 επισκέπτες δέχθηκε η πόλη της Βέροιας την περίοδο των Ανθισμένων Ροδακινιών! Προερχόμενοι κυρίως από τη Θεσσαλονίκη και τους κοντινούς νομούς, αλλά και από πιο μακριά (Αθήνα, Πελοπόννησο κ.α.) οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και φυσικά να περιηγηθούν στην πόλη, στα αξιοθέατα και στα καταστήματά της. 
Άπαντες, μηδενός εξαιρουμένου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη Βέροια, την οποία δεν “πολυγνώριζαν”. 

Άρεσαν οι παραδοσιακές γειτονιές, άρεσε το κέντρο, άρεσαν οι πεζόδρομοι, άρεσε η θέα, άρεσαν τα ξενοδοχεία, άρεσε και η γαστρονομία καθώς οι ταβέρνες πλημμύρισαν από κόσμο. Γενικά, άρεσε πολύ η Βέροια!

Εμάς τους κατοίκους μας “τρώει” λιγάκι η γκρίνια της καθημερινότητας, αλλά καλό είναι να έρχονται οι “απ’έξω”, να ακούμε καμιά καλή κουβέντα! Αυτή η θετική εικόνα πρέπει να στηριχθεί περαιτέρω και να είστε σίγουροι ότι ο τουρισμός έχει να προσφέρει πολλά οικονομικά οφέλη στην πόλη.

5 σχόλια:

  1. Για να φθασει ομως ο νομος μας να ειναι ετσι απαιτουσε πολλες ωρες σκληρης εργασιας,και να αρχησουμε εμεις οι ελληνες να βαζουμε το χερακι μας στις εκτασεις,οχι μονο fredo cappuchino,
    Μετα το μεροκαματο το fredo θα ειναι γλυκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πόλη θέλει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ στο κομμάτι τουρισμός.... ειδικά όταν δίπλα μας στο χωριό της Βεργίνας φτάνουν περίπου 2000 επισκέπτες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βεργίνα ειναι εκει εδω και δεκαετίες και οι επισκέπτες της το ιδιο. Ποτε περιμενει η Βέροια να δει κομμάτι των επισκεπτών εδώ;;; Γιατί δεν το έχει πετύχει;;;
      Ας περιμένουμε ακομα καμια 40αρια χρόνια, ίσως γίνει κάτι!

      Διαγραφή
  3. Με τον περιορισμο της εξάρτησης απο τις καιρικές συνθήκες της ανθοφορίας των δένδρων καλα ειναι,να βγαίνει πρόγραμμα εκδηλώσεων ώστε να γνωρίζουν οι εν δυνάμει επισκέπτες, που,ποτε, τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ροδακινα πρωτον σιγα σιγα οι πιο πολλοι τα κοβουν γιατι...δεν υπαρχουν εργατικα χερια των αλβανων. Περυσι γνωστος μου εκοψε δεντρα 90 στρεμματα και τα εβαλε πατζαρια.
    δευτερον οταν δεν εχεις θαλασσα εκει τελειωνει το θεμα τουρισμος.
    αυτα που εχει η βεροια και γενικα ο νομός ειναι για 2 3 μερες το πολυ μετα γεια σας.
    Η πολη φτωχεινε παρα μα παρα πολυ , ο κοσμος ηταν που ηταν τωρα εχει γινει αθλιος, μιζερος και κακοψυχος . Για την πολη εχει μονιμη κατηφορα σε ολους τους τομεις . Οι παππουδες εμειναν στις αμετρητες καφετεριες της πολης...πολης...τελος παντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ