Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το καμάρι της Νέας Νικομήδειας - Παίζει επαγγελματικό χάντμπολ στη Γαλλία

Μπορεί η Νέα Νικομήδεια να έχει βγάλει τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Μίμη Παπαιωάννου, ωστόσο οι κάτοικοι του χωριού έχουν έναν ακόμα λόγο για να είναι περήφανοι. Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι που ασχολείται επαγγελματικά με το Χάντμπολ και πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. 

Ο λόγος για την 22χρονη Χριστιάννα Κυρικλίδου (γεν. 19/8/2001, ύψος 1,77 μ.), η οποία αγωνίζεται στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της BSM (Μπλανζάτ Σπόρ Μόντλούσον που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη των 35.000 κατοίκων στις Άλπεις στην Κεντρική Γαλλία). Παίζει στην θέση Ίντερ και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο.

Γεννημένη στην Βέροια και σε οικογένεια με παράδοση στο χάντμπολ, καθώς τόσο η μητέρα της, όσο και η γιαγιά της ήταν αθλήτριες και μετέπειτα προπονήτριες . Η Χριστιάνα ξεκίνησε από την ομάδα της πόλης, τον Φέρωνα πριν πάει στον ΠΑΟΚ και μετέπειτα στο Πανόραμα.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια για την κοπελα. Απλα κ ο πατερας της ηταν προπονητης χαντμπολ κ ισως ενας απο τους καλυτερους στις μικρες ηλικιακες ομαδες. Φιλε Νικο σε χαιρεταμε εμεις οι δικοι σου παιχτες .. μπορει να μην με εβαζες οταν με ειχες μικρο αλλα εφτασα στο νταμπλ το 2015 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ