Quantcast

http://picasion.com/

Μια εικόνα, χιλιάδες αναμνήσεις!

Μες την Μακεδονία μας ομάδα δοξασμένη και στην Ημαθία μας πρωταθλήτρια εστεμμένη.  Αυτή ήταν η ιστορική ομάδα των Ποντίων που έγραψε ιστορία την δεκαετία του 1990 και υποκλίθηκε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός χάρτης, αφού κατέκτησε τις καρδιές του φίλαθλου κοινού. Ένα όνειρο μιας παρέας Ποντίων που έγινε πραγματικότητα!

Με τη φανέλα της Α.Ε.Π. Βέροιας έχουν αγωνιστεί τεράστιοι ποδοσφαιριστές όπως οι: Παντελής Καφές, Ηλίας Ατματζίδης, Ανδρέας Νινιάδης, Νίκος Νταμπίζας και πολλοί άλλοι. 

Μια φωτογραφία που ανέβασε ο Τάσος Τυφλίδης, μας ταξίδεψε στο ένδοξο μακρινό παρελθόν. Είναι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, σ' ένα εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Διακρίνονται οι: 

Μουρατίδης, Ατματζίδης, Συναχείρης, Τσούγκαρης, Κετόγλου. Ακριβόπουλος, Γιαννουσόπούλος, Παπαδόπουλος, Σταφυλλίδης, Κολεσίδης, Τσιλίκας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ