Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια Μακροχωρίτισσα στον τελικό του Asia Express

Απευθείας στην εβδομάδα τελικού του Asia Express προκρίθηκαν οι Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis. Αυτή η εβδομάδα το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star μπορεί να μην έκρυβε αποχώρηση, ωστόσο ήταν γεμάτη δοκιμασίες τις οποίες έπρεπε να περάσουν επιτυχώς οι παίκτες, για να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο. Το εισιτήριο για μια θέση στην τελική φάση του ταξιδιωτικού παιχνιδιού, διεκδίκησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

Τόσο τα κορίτσια, όσο και τα αγόρια, συγκέντρωσαν 18 τυχερά κοκοράκια, οπότε το αποτέλεσμα έκρινε ο χρόνος που χρειάστηκαν για να τερματίσουν.

Η δυάδα που πήρε την απευθείας πρόκριση στην εβδομάδα τελικού ήταν η Χριστίνα με τη Μαρία, οι οποίες στο άκουσμα το ονόματός τους, ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς.

Η Μακροχωρίτισσα τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να λάβει καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της που φέτος τα γιόρτασε στην Ταϊλάνδη. Ενώ άκρως συγκινητική ήταν και η στιγμή που οι συμπαίκτες της ένωσαν τις φωνές τους, για να της τραγουδήσουν το γενέθλιο τραγούδι.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ