Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στον Δήμο Βέροιας

Πού μπορείτε να κάνετε αίτηση
Με οικονομολόγους και ειδικούς παιδαγωγούς ενισχύεται ο δήμος Βέροιας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβασης έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Υποβολή αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση: Δήμος Βέροιας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διοικητικού, Γραφείο Προσωπικού, Μητροπόλεως 46, Τ.Κ. 59132 Βέροια, απευθύνοντάς την υπόψη κας Κυριακής Καλιάνη (τηλ. επικοινωνίας 23313 50629.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ