Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκεί πονάει η «Βασίλισσα»

Μεγάλο τρίποντο πήρε η Βασίλισσα του Βορρά απέναντι στον αξιόμαχο και ίσως ανώτερο Αλμωπό Αριδαίας. Μια νίκη που πέρσι θα τη θεωρούσε κανείς δεδομένη. Η «Βασίλισσα» του Βορρά ζορίστηκε αρκετά και χρειάστηκε ένα πέναλτι ώστε να λύσει το γόρδιο δεσμό του Αλμωπού ο οποίος και πέρσι της έβαλε δύσκολα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τρίποντο που της δίνει βαθμολογική ανάσα και φέρνει μια ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και κυρίως στα αποδυτήρια. 

Αλίμονο αν δεν κέρδιζε σήμερα η Βέροια, ειδικά μετά τη “θυσία” του μεγάλου φιλικού με τη Μακάμπι Χάιφα, ώστε να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Στο δια ταύτα τώρα, έχουμε μπει στον τελευταίο μήνα του 2022, ο Ιανουάριος πλησιάζει και όπως είναι λογικό και φαίνεται με γυμνό μάτι, η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε πολλές θέσεις.

Αρχικά, η ομάδα χρειάζεται 1-2 στόπερ αφού ο Στίκας περισσότερο μοιάζει με αμυντικό χαφ παρά με σέντερ μπακ. Από την άλλη, κανείς δε μπορεί να νικήσει το χρόνο και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και για τον αρχηγό της ομάδας μας. Επίσης, η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον έναν χαφ στο κέντρο ενώ τέλος, ενώ με τον Μπουόλι να βρίσκεται ακόμη εκτός δράσης, επιβάλλεται η άμεση απόκτηση σέντερ φορ.

Τέλος, δυο λόγια για τις επιλογές του προπονητή. Το ότι η ομάδα έχει επιθετική διάθεση, είναι γεγονός που το πιστώνεται 100% ο Ανυφαντάκης. Όμως ο κόσμος δεν γνωρίζει τι γίνεται στα αποδυτήρια. Ο κόσμος κρίνει από αυτά που βλέπει. Και αυτό που βλέπει είναι ότι με το ζόρι πάει να βαφτιστεί ως εξτρέμ ο Μπουκουβάλας. Βλέπει τον Ντουμάνη να μένει στον πάγκο. Αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και ο Ανυφαντάκης αναγκάζεται να κάνει αλχημείες, αυτή – ναι – θα ήταν μια εξήγηση. Αν όμως κρίνουμε από το διαθέσιμο ρόστερ, τότε εγείρονται ερωτηματικά. Αν η ομάδα έχει πρακτικά 12-13 παίκτες, καλό είναι να το ξέρουν οι φίλαθλοι για να είναι (και πιο) επιεικείς…

Υ.Γ. Εκείνος ο Μπαϊντού τι απέγινε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ