Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη του Επισκόπου Ευδοκιάδος στον Μητροπολίτη Βεροίας

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, δέχθηκε επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευδοκιάδος κ. Αμβρόσιο. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, στη Βυζαντινή Βέροια με τους πολλούς βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς, και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας, Απόστολος Παύλος, και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογούν, να τον προστατεύουν και να τον ενισχύουν στο δύσκολο έργο που επιτελεί ως βοηθός Επίσκοπος της Μητροπόλεως Πισιδίας.




Από την πλευρά του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευδοκιάδος κ. Αμβρόσιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πρωτοπρ. Νεκτάριο Σαββίδη, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ