Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο bazaar στο φιλόξενο σπίτι του ΜΑμΑ!

Άνοιξε τις πόρτες του το πρωί του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου και η ανταπόκριση του κόσμου, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ήταν συγκινητική. Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων Με Αυτισμό) Βέροιας, ξεκίνησε και θα μας περιμένει καθημερινά (εκτός Κυριακής), μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2022, στο πολύ ζεστό και φιλόξενο σπίτι του Μ.Α.μ.Α., στην οδό Μητροπόλεως 32 στον 1ο όροφο. Πέρυσι, το bazzar είχε στόχο να γεμίσει τον κουμπαρά του Μ.Α.μ.Α. για την αγορά μεταφορικού μέσου. 

Ο στόχος αυτός επετεύχθη και φέτος, τα έσοδα από το bazaar, όσο και όλα τα έσοδα από τις δωρεές και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου, θα διατεθούν στην αγορά καυσίμων για το βανάκι του Μ.Α.μ.Α!




Τα προϊόντα θα ανανεώνονται συνεχώς, με τις χρυσοχέρες μητέρες, τις γιαγιάδες και τις εθελόντριες φίλες του Συλλόγου, να εργάζονται με πολύ μεράκι και αγάπη, προκειμένου οι πάγκοι του bazaar να είναι συνεχώς γεμάτοι με ξεχωριστές δημιουργίες που γίνονται ανάρπαστες! 

Φυσικά δεν λείπουν και οι επιχειρηματίες της πόλης που προσφέρουν τα προϊόντα τους για προσφέρουν με τον τρόπο τους στις ανάγκες του Συλλόγου. Χριστουγεννιάτικα και all season διακοσμητικά, μπάλες, γούρια, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, εικόνες, κεριά και κοσμήματα, όλα χειροποίητα και καλαίσθητα, φτιαγμένα με πολλή αγάπη. 

Περάστε μια βόλτα από το σπίτι του ΜΑμΑ και διαλέξτε και εσείς το χειροποίητο δωράκι που θα κάνετε στους εαυτούς σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα. 

• Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -13:00 & 17:30 -20:30
• Σάββατο 10:00 -13:00


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ