Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Ανώνυμος από το Κλειδί δώρισε έναν απινιδωτή στο χωριό του

Έναν απινιδωτή δώρισε κάτοικος του Κλειδίου στο χωριό του. Η πράξη μάλιστα έγινε ανώνυμα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Κλειδίου Μπάμπη Τσολάκη. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου: «Αυτές τις μέρες έγινε και η επίσημη παράδοση του αυτόματου απινιδωτή στον σύλλογό μας!!! Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή μας την ενέργεια! Είμαστε πολύ περήφανοι που όλοι οι σύλλογοι του χωριού μας καταφέραμε κάτι τόσο σπουδαίο!

Ευχαριστούμε φυσικά απεριόριστα τον χορηγό της συσκευής που τα έκανε όλα πολύ πιο εύκολα και γρήγορα καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κύριο Χαράλαμπο Τσολάκη που μας βοήθησε με μεγάλο ζήλο και θέληση στην όλη διαδικασία.

Περιμένουμε με χαρά και την υλοποίηση των πρώτων σεμιναρίων για την χρήση του απινιδωτή. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά όμορφα πράγματα και για τα παιδιά μας αλλά και για όλη την τοπική κοινότητα τελικά!»

6 σχόλια:

  1. Μπράβο του! Η εν Χριστώ δωρεά είναι ανώνυμη δωρεά, ενώ η δωρεά με φώτα και δημοσιότητα είναι δαιμονική, μασονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πλουτος που παραγει η πατριδα μας δεν φτανει και πρεπει ο καλος ο να κανει αυτα που πρεπει να κανει η εξουσια που κανει προηπολογησμους,καθε χρονο και δεν καταφερνει να βγαλει τα εξωδα ουτα για τον μηνα......τον τρεχων.καποιος δικηγορος δεν κανει προσφηγει να οριση το ανοτατο διοικητικο δικαστηριο οτι ολοι οι φοροι που πληρονουμε με τον τροπο που λειτουργει η αυτοδιοικηση ειναι υπερβολη κερδοσκοποικη καταχριστικη και ολα τα κι. αλλα =

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τόσους τσιμπημένους, χρειάζονται απινιδωτές, μπας και σωθεί κανένας από την ξαφνικίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ...ΣΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ...ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχαίνει να γνωρίζω αρκετό κόσμο από εκεί,
    Πιστεύω ότι ο Προεδρος κ.Τσολακης είναι ο μόνος που έχει την απαιτούμενη ευφυΐα και ανθρωπιά,σε συνδυασμό με την σεμνότητα που τον διακατέχει ως άνθρωπο,να κάνει ο ίδιος ανώνυμα την δωρεά,για να μην τον κατηγορήσουν μικρόψυχοι άνθρωποι.
    Ο άνθρωπος ασχολήθηκε με τα κοινά,έχοντας λεφτά,δεν μπήκε για να πλουτίσει.
    Μακάρι να ήταν Δήμαρχος της Αλεξανδρειας,η πόλη θα είχε μεγάλο όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ