Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου για τον Άγιο Πορφύριο στο Διαβατό

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε εσπερινή ομιλία με θέμα: «Άγιος Πορφύριος» στην ενοριακή σύναξη για νέες οικογένειες του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού. Τον Σεβασμιώτατο καλωσόρισε και προσφώνησε ο προϊστάμενος της Ενορίας πρωτοπρεσβύτερος π. Λάζαρος Μουρατίδης. Μετά την ομιλία ο Σεβασιώτατος απάντησε σε ερωτήσεις ενώ κατέθεσε και προσωπικές του μαρτυρίες από συναντήσεις του με τον Άγιο Πορφύριο. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου, μετέφερε για ευλογία φιαλίδιο με αίμα του Αγίου Πορφυρίου.




Στο τέλος της συνάξεως ο π. Λάζαρος προσέφερε δώρα σε όλους όσοι συμμετείχαν στη σύναξη, καθώς και σε όσους παντρεύτηκαν στην ενορία τη χρονιά που τελειώνει.

Δείτε φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ