Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνησε η «Μικρασιάτικη βεγγέρα» του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το βράδυ στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης «Μ. Θεοδωράκης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης με τίτλο: «Μικρασιάτικη βεγγέρα», με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή. Στην αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης κ. Θεοπίστη Κεφαλά καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και τον Δήμαρχο της ηρωικής πόλεως Ναούσης κ. Νικόλαο Καρανικόλα να απευθύνουν χαιρετισμό.




Στη συνέχεια οι μικροί και μεγάλοι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων, το μουσικό σχήμα «Μελορυθμοί» και οι σπουδαίοι παρουσιαστές μετέφεραν νοερώς το πολυπληθές κοινό στις αλησμόνητες πατρίδες, στον πολιτισμό και στην ιστορία της Μικράς Ασίας και της πολύκλαυστης Σμύρνης.

Δείτε φωτογραφίες:












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ