Quantcast

http://picasion.com/

Mε Σπίρτζη και Βασιλειάδη η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια

Την Τεταρτη 7 Δεκεμβρίου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθιας θα διοργανώσει πολιτική ημερίδα στο ξενοδοχείο «Αιγές»με θέμα: «6 εθνικές προτεραιότητες. Καλεσμένοι και βασικοί ομιλητές θα είναι ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής / Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη
Χρήστος Σπίρτζης και ο Αν. Γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης. Αναλυτικά τo προγραμμα της επισκεψης ειναι: 

1) 11:30 - 13:00 - Επίσκεψη Χρήστου Σπίρτζη στην Αλεξάνδρεια και Γιώργου Βασιλειάδη στην «Βαρβαρέσος ΑΕ». 
2) 13:30 - Συνέντευξη Τύπου στην «ΕΛΙΑ». 
3) 18:00 - Ημερίδα στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ»

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται ανοιχτό κάλεσμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας, αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους. Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

«Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας» καταλήγει η ανακοίνωση του του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

  1. Ως προς τις φήμες για επικείμενη επίσκεψη του υπουργού στους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, διαψεύδονται ως αναληθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί τα συντρόφια ας αφήσουν τις ομιλίες συσπείρωσης και κοιτάξτε να βρείτε τρόπο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να αποκλείσουμε την νεοφιλελεύθερη ΝΔ από την εξουσία. Η συνεργασία θα πρέπει να αρχήσει από χαμηλά για να δημιουργηθεί το κατάλληλο πολιτικό κλίμα στον κόσμο. Έχετε έχουμε ιστορική ευθύνη. Μην παρασύρεστε από τοπικές προσωπικές τακτικές αφήνοντας τη χώρα στα χέρια των καπιταλιστών. Δύσκολα να υπάρξει άλλη ευκαιρία εκτός από αυτήν τώρα με την απλή αναλογική. Δεν θα υπάρξει άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα γιατί ορισμένοι έχουν τον κόσμο τους.

      Διαγραφή
    2. Είναι επιτακτική ανάγκη και απαίτηση του προοδευτικού κόσμου. Όποιοι εναντιωθούν θα φέρουν και την ευθύνη.

      Διαγραφή
  3. Ποιος Βασιλειάδης; Αυτός που κυνηγούσε τον μπάουγκ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ