Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο σύνδεσμος φιλάθλων της Βασίλισσας του Βορρά «Θύρα 4». Οι οργανωμένοι οπαδοί εξαπολύουν σφοδρή επίθεση εναντίον της διοργανώτριας και καλούν τους υπευθύνους να τιμήσουν το ρόλο που τους έχει ανατεθεί στον «ταλαιπωρημένο συνεταιρισμό» της Superleague 2. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με έκπληξη παρατηρούμε τα τελευταία 24ώρα τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος της «Βασίλισσας του Βορρά» από τη Σούπερ Λιγκ 2. Χωρίς καμία ενημέρωση, αυθαίρετα και απρόκλητα η Σούπερ Λιγκ 2 όρισε ως έδρα της αναμέτρησης του ανεπιθύμητου στην πόλη μας Απόλλων Πόντου με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Οι λόγοι που ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι ανεπιθύμητος είναι γνωστοί σε όλους και τους γνωρίζατε από πριν.
Η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ βγήκε μπροστά, σθεναρά και αντέδρασε σε αυτή την κίνηση ως όφειλε. Η απάντησή σας; Να ορίσετε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’, ημέρα Παρασκευή με την πρόφαση της τηλεοπτικής κάλυψης. Μια κίνηση βρώμικη και εκδικητική που έχει ως στόχο να στείλει μηνύματα στα υπόλοιπα μέλη, κοστίζοντας έσοδα στην ομάδα μας. Μια ομάδα που ακόμη περιμένει να της φέρετε τα χρήματα της προηγούμενης σεζόν, όπως και τα υπόλοιπα κλαμπ της κατηγορίας εξάλλου.
Αντί λοιπόν να αναλώνεστε σε επιδείξεις δύναμης εντός του συνεταιρισμού στον οποίο ΟΛΕΣ οι ομάδες είναι ΙΣΕΣ και υποτίθεται τις εκπροσωπείτε, τι θα λέγατε να κάνετε τη δουλειά σας καλύτερα και να τιμήσετε επιτέλους το ρόλο που σας έχει ανατεθεί;
Αντί να προστατεύετε τα συμφέροντα των ομάδων μας που υποφέρουν εδώ και 2 χρόνια και ματώνουν οικονομικά, δημιουργείτε εσωτερικές βεντέτες σε έναν ήδη ταλαιπωριμένο συνεταιρισμό κ. Λεουτσάκο. Ντροπή σας!
Φυσικά, αυτό δε θα έπρεπε να μας προκαλεί καμία έκπληξη αφού και πέρσι κάνατε την πάπια όπως λέει και η λαϊκή ρήση με τα εισιτήρια ανόδου. Μάλλον έχετε ξεχάσει ότι εκπροσωπείτε το σύνολο των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και όχι μεμονωμένες ΠΑΕ. Ανοίξατε την πόρτα στις Β’ ομάδες και όσα υποσχεθήκατε έχουν πάει στον κάδο των αχρήστων. Τα έσοδα αντί να αυξηθούν μειώνονται ενώ το ότι ανέβηκε μόλις 1 από τις 34 ομάδες πέρσι αποτελεί προσωπική σας επιτυχία θα έλεγε κανείς.
Σταματήστε να παίζετε παιχνίδια σε βάρος της Βασίλισσας του Βορρά για να τα πάμε καλά. Η Βέροια δεν είναι τσιφλικί κανενός και ο κόσμος της δε θα επιτρέψει σε κανέναν τυχαίο να παίζει παιχνίδια στις πλάτες της.
Την Παρασκευή θα είμαστε και πάλι δίπλα στην ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ και καλούμε όλη την πόλη να γεμίσει το γήπεδο και να φωνάξει για τη μεγάλη μας αγάπη!
Μια ζωή ΒΕΡΟΙΑ - ΣΦ Βέροιας “Θύρα 4».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Αναστάσιος Καραγεωργίου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας, μετά την είδηση του θανάτου της Ανίλας Μανούση. Η εκλιπούσα έφυγε από την ζωή σε ηλικία
-
Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου 2026 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο οχημάτων,
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 55 ετών, η Σταματία Δόκαλη. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 και ώρα 18:00, από
-
Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Βέροιας η ολοένα συχνότερη εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένες περιοχές, με επίκεντρο τον
-
Στο Πρωτοδικείο της Νάουσας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, ένας πολυέλαιος αποκολλήθηκε από την οροφή και έπεσε πάνω σε δικηγόρο.
-
Όλα τα είχαμε σε αυτή την πόλη, τι μας έλειπε; Οι «αθώες φάρσες» ανεγκέφαλων μας έλειπαν. Χθες Πέμπτη 28/5 το απόγευμα, γίναμε δέκτες
-
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2026 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για φωτιά σε αγροτική περιοχή έξω
-
Η θρυλική Generation X επιστρέφει για ένα βράδυ αναμνήσεων και διασκέδασης
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος (Παιδίατρος). Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Μαΐου





Παρασκευή μέρα αγώνας παλι εμείς πρώτοι κ σε αυτο!!!!πραγματικά αρχίζω κ πιστεύω ότι δεν γίνονται τυχαία αυτά π γίνονται .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ SUPERLEGUE 1 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΜΩΣ Η ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!
Διαγραφήθυμωσαν τα 7 ατομα
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΗ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΜΕΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 5 ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ! ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
Διαγραφή