Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ντοκιμαντέρ «FEMICIDIO» με θέμα την γυναικοκτονία προβλήθηκε στη Βέροια

Το ντοκιμαντέρ «FEMICIDIO», με θέμα τη γυναικοκτονία, σ σκηνοθεσία της Βεροιώτισσας Νίνας - Μαρίας Πασχαλίδου, προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2022 στο Χώρο Τεχνών, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Βέροιας, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλες και όλους να ενώσουμε τις φωνές και την δύναμή μας ώστε να διαχειριστούμε την άνοδο των κρουσμάτων βίας στην κοινωνία μας.


Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων Συρμούλα Τζήμα, ενώ την εκδήλωση πλαισίωνε μουσικά η Σχολική Χορωδία Βέροιας και η Χορωδία του Π.Μ.Σ. «Αιγές Βεργίνα» υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου.






3 σχόλια:

  1. Φοβερός σεβασμός προς τις γυναίκες , να προσκαλείς σε τέτοια εκδήλωση έναν μισογύνη που λίγο καιρό πριν έβρισε ασύστολα συνάδελφο του . Απογοητευτικό όντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο...Συρμουλα δική σου ιδέα ήταν ....λυπάμαι πολύ για την ποιότητα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ