Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδυρμός για τον θάνατο της 15χρονης - Ο πατέρας κήδεψε μόνος το παιδί του

«Ο οδηγός έτρεχε με 180 χλμ μέσα στο χωριό - Μάλλον ήταν πιωμένος» καταγγέλει ο θείος

Βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Παλαιόχωρα Ημαθίας ο θάνατος του 15χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής (δείτε εδώ και εδώ). Σήμερα το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι της αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού ο οποίος κηδεύσε το παιδί του μόνος του. Η 12χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες παρέσυρε το μαύρο ΙΧ χθες το βράδυ μαζί με την 15χρονη, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η 12χρονη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η 37χρονη μητέρα της, η οποία χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας σε κρίσιμη κατάσταση καθώς παρουσιάζει επιπλοκές.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα με την οποία κινούταν ο οδηγός του μαύρου ΙΧ την ώρα που παρέσυρε την άτυχη οικογένεια.

Ο θείος των παιδιών καταγγέλλει στο protothema.gr πως ο οδηγός του ΙΧ έτρεχε με 180 χλμ/ώρα και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Έτρεχε πολύ ο οδηγός. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε ούτε να τους δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν σε δρόμο κυκλοφορίας μέσα στο χωριό αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος, όπως άκουσα», λέει ο κ. Μαυρίδης ενώ τονίζει πως ο συγκεκριμένος κινείται συχνά με τέτοιες ταχύτητες μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

«Αυτός έχει ένα γρήγορο, ακριβό αμάξι και συνηθίζει να τρέχει μέσα στο χωριό. Έβαζε και κόντρες με το αμάξι, τον ξέρουμε ότι τρέχει», επισημαίνει ο ίδιος.

Παράλληλα, περιγράφει το σημείο της σύγκρουσης όπου έχασε τη ζωή της η ανιψιά του. «Είναι ένα σημείο που περπατάνε οι πεζοί. Όταν πέρασα με το αμάξι είδα τη μικρή που είχε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Από όσο ξέρω γύριζαν με τα πόδια από μια διπλανή γειτονιά».

3 σχόλια:



  1. Όταν θα εμφανιστεί.... Απλά θα του ορίσουν.... Δικάσιμο.... Αυτές είναι οι τιμωρίες.. Στην Ελλάδα....ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα τιμωρηθεί κανείς. Όπως γνωρίζετε είναι πολλοί οι ψήφοι των οπαδών της Ρόμα (και της Λάτσιο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα εμφανιστεί θα πουνε άλλος έκλεψε το αμάξι η θα βάλουν κανένα 12 χρόνο ότι και καλά οδηγούσε! Δεν είναι Ρομά κωλ@γι@υφτ@ι είναι σε μια χώρα με αστυνομία παράλυτη! Μια αστυνομία που αν δεν γίνει το κακό δεν προλαμβάνει δεν έχει αντανακλαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ